Jump to content

(A) Aplicatie Wolves - Ektral - Rank 5, 96 zile, SF Paramedic Department

Kalimba

Recommended Posts

● Nickname actual: Ektral

● Nickname-uri anterioare: iShooter

● Link userpanel (WHITE): http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ektral

● Poză cu sanctiunile primite (LP): https://imgur.com/a/rB9T5

● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/oEczv

● Cum te numești?: Emilian

● Ce varstă ai?: Am varsta de 14 ani.

● Din ce oras ești?: Sunt din orasul Buzau.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Sunt un baiat cumsecade, sunt rabdator, pot spune ca am cei 7 ani de acasa. Imi place sa socializez. Nu suport minciuna si vorbitul pe la spate/ barfa. Hobby-urile mele sunt jucatul pe pc, basketul si fotbalul. Sunt o fire saritoare, imi place sa mi ajut aproapele. Nu mi place sa las lucrurile neterminate, pot spune ca sunt putin perfectionist, mereu cred ca se poate mai bine. Despre descrierea fizica nu pot spune mare lucru, sunt blond, ochi verzi, am aproximativ 1.70m. 

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Este un clan foarte bine organizat, dupa parerea mea cel mai bun clan de pe aceasta comunitate. Doresc sa intru in acest clan intrucat staff-ul isi face treaba foarte bine, este foarte prietenos, de treaba si cred ca m as putea integra in acest colectiv.

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: Cel mai mult timp petrecut intr o factiune a fost de 96 days.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: Cel mai putin timp petrecut intr o factiune a fost de 28 days din cauza unei probleme tehnice la pc.

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu, si nici nu doresc acest lucru.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Clanul ''The Lions'' - din acesta am iesit pentru a putea aplica aici. Clanul ''Vikings'' - Din cauza acelei perioade de incativitate din cauza problemelor cu pc-ul am fost dat afara.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu am mai fost. Este prima oara cand aplic.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Am verificat si nu sunt.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu detin alte conturi.

● Folosesti Discord?: Da. Feel free to add me - Ektral♛#4700

YSIpjTV.gif

• Faction History-ul este cam slabut, trebuie lucrat intens la el. 
  • Nu ai multe ore jucate. 
  • Ai invitatie de la un membru al clanului.
  • Last Punish curat! 

​Mult succes incontinuare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.