Madulet Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Tip(avatar/semnătură/logo): Semnătură Dimensiuni: Cât pentru o semnătură Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): Skin tester Paramedic San Fierro.Text: ”Madulet”, sub aceasta ”Tester San Fierro Para Department”Informatii: Semnătură tipică testerilor, dacă pot spune așa. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Nu am 250 de posturi. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): Nu am altă cerere. Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri?: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Abduction. Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Asta mi-a iesit mie, sper sa-ti placa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 @@Madulet, Nu ai 250 de posturi, dar tot ti-am facut, sper sa-ti placa - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madulet Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 @@Madulet, Nu ai 250 de posturi, dar tot ti-am facut, sper sa-ti placa - We..mersi pentru munca depusă..dar eu sunt în PAramedic, nu în School Instructors.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H. Al3xandru Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 We..mersi pentru munca depusă..dar eu sunt în PAramedic, nu în School Instructors.. a lol =)))))))))))))) scuze n-am fost atent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madulet Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 Mulțumesc. t/c vă rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Gabriel Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Nu ai 250 posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts