Jump to content

CMD-uri personalizate.

Mazikeen.uS
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt Jaser dupa server-ul black.bugged.ro, m-am gandit ca multi dintre voi doriti un cmd personalizat cu ce comenzi doriti.

Pot face : Cmd-uri pentru                - Factiuni

- Clanuri

- Job-uri

- Ad-uri

- Incepatori ( Un cmd care o sa te                                                 ajute foarte mult pentru a invata                                               mult mai repede SA:MP .. etc )

Cererea se va face doar printr-un mesaj privat pe forum cu modelul de cmd dorit / comenzile dorite / scurtaturile .. etc.

Dupa ce raspund la mesaj, in circa 48 de ore o sa fie gata.

• Upvote 2

Da ma, 3 comenzi. A fost greu....

Vad că te iei de alții, mai bine ți-ai vedea acolo de modurile tale și nu ai mai comenta aiurea, kristian from blas, "Cleo question", poate mă înveți și pe mine rusă ;).
  • Upvote 1

Vad că te iei de alții, mai bine ți-ai vedea acolo de modurile tale și nu ai mai comenta aiurea, kristian from blas, "Cleo question", poate mă înveți și pe mine rusă ;).

Peace

Edited by Kristyan

Eram si eu putin mai pe sotii (sa ma cunoasca lumea rau), scz.. boss

P.S.

Ce parere ai? Asta e doar pentru a arata ce va fi, in general poti indica si hid-ul, km-ul, zilele si daca masina are VIP.

Ești sarcastic (sau cel puțin încerci) inutil, daca continui așa o să-ți iei hate, inutil după părerea mea, vezi-ti de treaba ta, de ideile tale și lasa-i pe alții, că așa aș putea să pun și eu ss-uri cu n post-uri de ale tale de pe blast in care pui întrebări, ok, mai de învățat, te mai blochezi, asta nu înseamnă că dacă faci ceva (ajutat de alții) trebuie sa incepi sa "razi" într-un fel de alții sau sa faci apropouri aiurea. Nu mă înțelege gresit, nu am ceva cu tine momentan dar daca continui cu atitudinea asta nu o sa fiu singurul care o să aibă ceva cu tine.

• 1 month later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.