Portocalaa Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 ● Nickname actual: GreenSt4r ● Nickname-uri anterioare: nu am avut altele ● Link userpanel (WHITE): http://whitepanel.bugged.ro/profile/GreenSt4r ● Poză cu sanctiunile primite (LP): https://imgur.com/a/olaKL ● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/z5nUF ● Cum te numești?: Mihai ● Ce varstă ai?: 19 ● Din ce oras ești?: Botosani ● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Ceau tuturor. Sunt un tip modest, sincer si totodata arogant. Imi place sa imi fac prieteni noi pe care stiu ca ma pot baza cand am nevoie de ei. Am varsta de 19 ani cant manele de plictiseala si am un talent aparte pe care inca il tin ascuns.. ● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Am multi prieteni si vreau sa am pile peste everywhere if u know what i mean bytza, iti bag o pesa cand ne vedem.. :)) ● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 144 de zile ca si lider NG ● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 7 zile lvpd si fbi ● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu, nu exista. ● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Pe white nu am apucat inca sa fac parte din niciun clan. ● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte. ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Nu, nu am fost. ● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu detin. ● Folosesti Discord?: Da pot spune si asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz M. DN Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Pune dovada cu Last Punish-ul tau, acel link nu este accesibil, poti sa faci screenshot cu un program ( Bandicam, Fraps, etc. ) . Asteptam dovada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[]Maryus77. Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 - Scz am vazut doar primele 2 fh, in rest e ok, lp se puea si mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portocalaa Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 Contra - Nu ai pus poza cu lp si ai un fh prea slab. asa e maryuss cu y - Scz am vazut doar primele 2 fh, in rest e ok, lp se puea si mai bine. ce sa zic despre lp.. un kick dat aiurea, nu stiu "estia" cu cine stau de vb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paliciuc Nadia Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 - Scz am vazut doar primele 2 fh, in rest e ok, lp se puea si mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allex Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Esti ok,meriti o sansa in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Acceptat. Bun venit în clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.