ALIN.MAGNIFICUL Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: ALIN.MAGNIFICUL Level: 50 Ore jucate: 820 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/ALIN.MAGNIFICUL Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/ASM4s Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Nu m-am remarcat. De ce vrei sa intri in clan?: Pentru că este un clan renumit pe server, un clan de durată si respectat de jucători. Reborn of Angels este un clan cu un impact mare pe acest server si conducerea lui este capabilă si competentă, ceea ce îmi inspiră încredere din partea lor. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Pe Zawk varul meu. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: DL 54 zile, BM 71 zile. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Nu. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Nu. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Da. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Trifan Alin Varsta reala: Am 21 de ani. Din ce oras esti?: Cluj Care sunt pasiunile tale?: Ciclism Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un băiat glumet îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni îmi plac foarte mult jocurile și ii respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respectă la fel de mult și cred ca am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă ca ai discernamant și nu lași pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu mă pot debarasa de ele cât aș încerca, adică nu pot pune la fund așa cum se zice în popor și tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine să ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totusi mă bucur că sunt așa. Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu, sunt destule de spus, dar o să mai spun și eu câteva lucruri despre mine. O să încep cu faptul că sunt o persoană obișnuită, cu preocupări normale. Sunt optimist și mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emoțional. Nu incerc să par nimic din ceea ce nu sunt. Deși mă supăr uneori repede, iert ușor, nu stau mult supărat. Edited March 27, 2018 by trifanalinmihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 putine ore , fh la inceput un singur r5, ai facut din aplicatie curcubeu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 putine ore , fh la inceput un singur r5, ai facut din aplicatie curcubeu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skooby Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 putine ore , fh la inceput un singur r5, ai facut din aplicatie curcubeu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Ai destul de putine ore, nu-mi place cum ai scris aplicatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CloseOne Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Imi pare rau, putine ore, fh slabut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeresFlorin Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 putine ore , fh la inceput un singur r5, ai facut din aplicatie curcubeu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callk Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 ore putine, fh slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Reborned Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 ore putine, fh slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts