_Volcano_ Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Nickname: Swenzy_Gamer Nume: YoussefVarsta: 17 ani Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/flFhsLink de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Swenzy_Gamer Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/GOPFEDescriere (20 de cuvinte minim): Numele meu este Youssef și sunt din Siria și locuiesc în Germania la vârsta de 16 ani. Am jucat acest joc din 2017 dar m-am priceput cu adevărat în acest joc pentru că joc ca un hobby și sunt un om respectabil și amuzant în un timp de distracție și seriozitate când trebuie să fiu.De ce vrei să intri in clan?: Pentru că nu este doar un clan normal, este cel mai bun clan pe care l-am văzut, cu cei mai buni membri ai lui, ceea ce mă face să simt că trebuie să mă alătur acumAi mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am era membru al Seraphim Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Phalanx Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Text lung, dar important Da, dar a fost o interdictie incorecta deoarece in primul rand eu sunt Swenzy acelasi proprietar de cont, unii oameni stiau ca imi voi schimba numele in Swenzy si ceva, asa ca au decis sa-mi sparga contul, au facut si au facut un complant și au spus că vor vinde contul la Swenzy și au vorbit despre niște deals rele care nu sunt lege. Credeți că dacă cineva vrea să facă negocieri ilegale, ei vor spune doar planul pe complant pe care toți administratorii / jucătorii îl pot vedea? , poți verifica complant dacă vrei, nu sunt un tip rău și eu sunt proprietarul contului real. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu sunt cool cu toată clanul Cu cine te întelegi din clan?: Îmi pare rău că nu înțeleg această întrebare Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Am verificat, nu sunt pe lista neagră If you don't understand the language well please forgive me, I am not romanian so I used Google Translator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritx Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra. Fh dezordonat si multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreddy. Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Neutru fh cam dezordonat și puține ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
WayNe.. Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra. Fh dezordonat si multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WENiG. Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra, ore putine, FH dezordonat si pe langa asta nu ai pus poza cu Last Punish complet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mave Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) Contra, membrul car ti-a dat invitatia pe sms nu are dreptul de a da invitati. poftim: 1. Membrii care se ocupă cu acordarea invitațiilor sunt: Jauca, Artie, Mave, Smile[] și MihneaZkw. Edited March 28, 2018 by Mave.Si 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra.Fh urat si membrul care ti-a dat invitatia nu avea dreptul.Trebuia sa cauti o invitatie de la un membru cu minim rank5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra. Fh dezordonat si multe sanctiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra, FH slab si ore putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Contra, ore putine, FH dezordonat si pe langa asta nu ai pus poza cu Last Punish complet Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyyUNSTOPPABLE Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Contra, FH slab si ore putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts