AgaToNN. Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Level: 34 Ore jucate: 978 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/.MaLuMa. Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/dx3YY Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Prin prietenii pe care ii am si fh-ul. De ce vrei sa intri in clan?: Ca nu am clan si ca nu am mai fost niciodata in acest clan, si am auzit ca e organizat bine si cu membrii superi de treaba. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Cunosc majoritatea din membrii dar niciodata n-am stat sa vorbesc cu ei. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: St. Saint. si inca 2 sau 3. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Desigur. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Valy Varsta reala: 18 Din ce oras esti?: Galati. Care sunt pasiunile tale?: Fotbalul si calculatorul. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Valy si am varsta de 18 ani. Sunt un baiat cu spirit de echipa, comunicativ, caruia ii place sa faca lucrurile asa cum se cuvine. Sunt activ, serios, capabil, glumet atunci cand este cazul si imi place sa-i respcte pe cei din jurul meu. Nu ma duc in vant dupa lucrurile de nimic dar le fac cu seriozitate pe cele care necesita atentie si rabdare. Edited March 28, 2018 by AgaToNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Nu e rau FH-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Imi place FH-ul, e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinGabriel Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Imi place FH-ul, e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn3cks Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeresFlorin Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callk Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Nu e rau FH-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts