Jump to content

(R) Wolves - ScoTTex - Rank 5, 82 days, Taxi LV.

ScoTTex

Recommended Posts

● Nickname actual: ScoTTex

● Nickname-uri anterioare: Boh

● Link userpanel (WHITE): http://whitepanel.bugged.ro/profile/ScoTTex

● Poză cu sanctiunile primite (LP): https://imgur.com/a/oa6py

● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/6Zgh3cU

● Cum te numești?: Ma numesc Eduard Tudorie.

● Ce varstă ai?: Am varsta de 16 ani.

● Din ce oras ești?: Sunt din Galati, dar stau in Roma(Italia).

● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Ma numesc Eduard, am 16 ani si sunt din Galati. Sunt o fire ambitioasa, calma, glumeata, tot timpul cu zambetul pe buze. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa ii cunosc cat mai bine. II respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult. Sunt optimist, nu dau niciodata inapoi, indiferent de situatie. Imi place sa glumesc, in limita bunului simt. 

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Deoarece cred ca acest clan contine membri cu cei 7 ani de acasa si un lider foarte capabil de acest server. Clanul acesta este in plina crestere si in plina dezvoltare, si de accea as vrea sa fiu si eu in ea, pentru ca invatam impreauna si luptam impreunca ca lupii.

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 82 days in Taxi LV

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 64 days in Taxi Sf.

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu. nu am nimic cu nimeni.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Da am fost in TLG. si in Teen. Dar aceste clanuri nu sunt bine formate si nu este un lider mai putin capabil si de aceea am decis sa ies.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da, am verificat.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu, nu detin.

● Folosesti Discord?: Da, il folosesc.

•                                                                                                    8N4avdt.gif

• Faction History decent.
  • Last Punish curat.
  • Activitatea este destul de bunicica.
  • Ai invitatie de la un membru al clanului.  
  • Comportament foarte adecvat.

​Mult succes! Consider ca meriti o sansa in acest clan.

"Informatii

Pentru a face parte din clan aveti nevoie de următoarele lucruri:

minim rank 5 într-o facțiune (100 zile - adunate sau în aceeași facțiune - Ex: NG 50 zile rank 5, FBI 50 zile rank 5 = 100 zile cu rank 5 sau NG 100 zile). "

- nu indeplinesti cerintele necesare

- activitate cam slaba pe server, abia daca te-am vazut o data.

- ore acumulate cam putine

PzlL6Jy.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.