Popular Post H. Al3xandru Posted March 30, 2018 Popular Post Share Posted March 30, 2018 Deși s-a mai făcut o propunere asemenea în trecut, nu cred că a fost așa înțeleasă precum ar fi trebuit . Nu o să o dau cu ocolișuri, o să o spun direct ; designeri inactivi, cum se observă, intră din an în paște și tot ce fac ei e să dea câte un lock la cereri așa o dată la 4 zile. Așadar, e nevoie de un grad GFX Helper care să se ocupe de cereri și de zona design într-o perioadă de probă, dacă iară spuneți că o să recruteze Eugen când e nevoie, dați-o naibii de treabă că eu îmi iau bagajele și plec, nu pot să fac nici măcar un battle decent că intră Gabriel la 4 zile . Acum e cea mai mare nevoie pentru că în momentul de față ei nu fac nimic și vă asigur că ați pierdut mulți designeri pentru că efectiv nu se ocupă nimeni de zona design. Succes. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 În trecut și eu lucram in zona de "design" însă designerii aleși acum un an nu mai sunt așa activi ca înainte, nu spun că trebuie să se implementeze o nouă funcție cât timp este "designer" trebuie doar să fie redeschise cererile pentru designer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts