Jump to content

(A) Aplicatie Wolves - MuzikStyle - Rank 5, 88 zile, Hitman Agency.

MuzikStyle

Recommended Posts

● Nickname actual: MuzikStyle

● Nickname-uri anterioare: Flavio. putin timp.

● Link userpanel (WHITE): http://whitepanel.bu...file/MuzikStyle

● Poză cu sanctiunile primite (LP): https://imgur.com/a/rhOMM

● Poză cu invitația de la un membru: https://imgur.com/a/5O2uQ

● Cum te numești?: Ma numesc Flavio

● Ce varstă ai?: Am 16 ani.

● Din ce oras ești?: Din Suceava.

● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Ma numesc Flavio, am 16 ani si locuiesc in orasul Suceava. Sunt glumet, cu simtul umorului, cu capul pe umeri si sunt foarte ambitios si incerc sa realizez tot ce imi propun. Fac sala de 6 luni si imi place sa imi fac noi prieteni si mereu sunt in cautarea de noi aventuri. In timpul liber imi place sa ma distrez cu prietenii mei pe calculator, dar si in viata reala.

● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: M-am saturat de toate clanurile facute pentru "o functie sau concurenta". De mult timp caut un clan foarte bun, si cred ca Wolves este perfect deoarece Bytza este liderul clanului, si nu o sa lase sa se intample nimic.

● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 100 days in LV Paramedic, dar adunate 210 days+ Hitman Agency.

● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 5 days Grove Street, am iesit deoarece mi s-a oferit functia de Co-lider in Bikers.

● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu, nu exista.

● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Am facut parte din Saints multe days, am dat /qc deoarece nu voiam sa fac parte dintr-un clan ca acela.

● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu , nu am mai fost. Daca intram nu ieseam niciodata.

● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da.

● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu, nu detin.

● Folosesti Discord?: Bininteles, in fiecare zi.

NpcnNY1.gif 

• Faction History cat de cat decent.
  • Last Punish-ul nu e chiar asa okay, dar warn-ul ala nu e chiar asa de grav.
  • Comportament Ok.  

​Mult succes!

NpcnNY1.gif

• Faction History cat de cat decent.
  • Last Punish-ul nu e chiar asa okay, dar warn-ul ala nu e chiar asa de grav.
  • Comportament Ok.  

​Mult succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.