CORPSE Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Informatii legate de SA:MP: Nickname: _Mr.Claudiu_ Level: 30 Ore jucate: 742 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/_Mr.Claudiu_ Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/gjwpf Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Nu cred ca m-am remarcat prin ceva extraordinar, decat prin felul meu de a fi ca player si prin prieteni. De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece este un clan unit, cu membrii extraordinari, respectuosi, cu bunul simt si consider ca pot face parte din aceasta familie. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu, nu am mai facut parte. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Mandor si maluma. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din Southers Rockets si alte clanuri mici, nu le mai tin minte pe toate deaorece asta a fost acum mult timp. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Am verificat, si nu sunt. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc? Intotdeauna. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Ma numesc Claudiu Ionut. Varsta reala: 17 ani. Din ce oras esti?: Caransebes. Care sunt pasiunile tale?: Pasiunile mele sunt pescuitul si gaming-ul. Cateodata mai joc si fotbal, fiind o pasiune pe locul 2. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat istet, sincer si muncitor. Imi place sa fac parte dintr-un colectiv cu oameni de treaba si respectuosi care stiu sa glumeasca si sa faca o atmosfera cat mai placuta. Nu imi plac persoanele false, si sunt foarte respectuos cu cei superiori mie. Multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Reborned Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Fh slab, ore putine si sancțiuni recente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callk Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Fh slab, ore putine si sancțiuni recente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Fh slab, ore putine si sancțiuni recente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Fh slab, ore putine si sancțiuni recente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Fh slab, ore putine si sancțiuni recente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts