AdrianMaican Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 In acest topic aveti un model de aplicatie pentru co-lider si cateva cerinte. Model Nickname: Level: Nume real: Rank-ul actual: Ore jucate: Varsta reala: Nickname-uri anterioare (daca ai avut): De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: Intervalul de timp in care joci SA:MP: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Alte precizari: Cerinte: Cunoaşterea regulamentului şi a informaţiilor. Activitate. Seriozitate. Capacitatea de a lucra in echipa. Cei 7 ani de acasa. Capacitatea de a scrie corect gramatical. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanc Ionut Cristian Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Nickname: DGToon Level: 7 Nume real: Ionut Rank-ul actual: 3 (Membru) Ore jucate: 56 Varsta reala: 13 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Nu am avut De ce doresti sa devii helper " NeverBack" ?: Pentru ca am mai avut experiente de rankuri mari in alte clanuri pe alte servere. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-6 ore pe zi , cam asa. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Mai mereu. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sunt sigur, Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da Alte precizari: Nu prea am ce sa spun altceva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianMaican Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 (edited) Nickname: DGToon Level: 7 Nume real: Ionut Rank-ul actual: 3 (Membru) Ore jucate: 56 Varsta reala: 13 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Nu am avut De ce doresti sa devii helper " NeverBack" ?: Pentru ca am mai avut experiente de rankuri mari in alte clanuri pe alte servere. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-6 ore pe zi , cam asa. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Mai mereu. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Sunt sigur, Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da Alte precizari: Nu prea am ce sa spun altceva.. Cerere de co-lider respinsa,avem prea putini playeri in clan Edited April 2, 2018 by AdrianMaican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5noW Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Nickname: Cr3TuL Level: 11 Nume real: Petru Rank-ul actual: Rank 5 Ore jucate: 112 Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Petru321 De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Imi doresc sa ajut cat mai mult acest clan. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 2-3 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 7-9 seara. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Deocamdata, fara precizari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianMaican Posted April 21, 2018 Author Share Posted April 21, 2018 Nickname: Cr3TuL Level: 11 Nume real: Petru Rank-ul actual: Rank 5 Ore jucate: 112 Varsta reala: 16 Nickname-uri anterioare (daca ai avut): Petru321 De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Imi doresc sa ajut cat mai mult acest clan. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 2-3 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: 7-9 seara. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Deocamdata, fara precizari. Cerere de Co-lider acceptata.Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKaTeR] Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Nickname: sKaTeR. Level: 15. Nume real: Iulian. Rank-ul actual: 5. Ore jucate: 144. Varsta reala: 16 ani. Nickname-uri anterioare (daca ai avut): CataAL1en. De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Deoarece consider ca sunt foarte activ si cred ca ma pot descurca foarte bine in aceasta functie. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Nu am un interval anume, deoarece intru oricand. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Deisgur. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlkOoL Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Nickname: sKaTeR. Level: 15. Nume real: Iulian. Rank-ul actual: 5. Ore jucate: 144. Varsta reala: 16 ani. Nickname-uri anterioare (daca ai avut): CataAL1en. De ce doresti sa devii co-lider " NeverBack" ?: Deoarece consider ca sunt foarte activ si cred ca ma pot descurca foarte bine in aceasta functie. Cate ore pe zi acordati acestui joc (fara AFK/sleep)?: 4-5 ore. Intervalul de timp in care joci SA:MP: Nu am un interval anume, deoarece intru oricand. Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Deisgur. Ai invatat si esti de acord cu regulamentul " NeverBack " ?: Da. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat. Cerere de Co-lider acceptata.Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts