Jump to content

Quest ouă de Paște 2018 - Mapa pe 'M'

C.Nicolas17
 Share

Recommended Posts

Salut!

Așa cum v-am obișnuit, la fiecare quest să pun mapa pe M, așa am făcut și la acest quest.
Am decis să creez harta pe 'M' cu obiectele deoarece am observat că este foarte căutată, la fel ca la fiecare quest.

Deoarece eu la fiecare quest îmi creez mape pe M și voi ați insistat la fiecare quest să o și postez ... și mapa de la acest quest e gata de folosire.

Link mod: Download

Uitilizare: Folosiți tasta 'M' pentru a vă afișa harta cu inimioarele ascunse pe mapă.

Succes în căutarea și vopsirea ouălor cu nuanța de ruj potrivită!

Vacanță plăcută tuturor!
​Paște fericit!
​Baftă, buGGed!

(!) Instalare mod (!)

1. Descărcați arhiva din link-ul de mai sus.
2. Dezarhivazi arhiva unde vreți voi, după ce terminați toate punctele care urmează o puteți șterge.

​3. O deschideți și observați că va conține alte două fișiere, fișierele aflate în 'cleo' le copiați și le lipiți în folderul cleo din folderul principal al jocului, iar fișierul aflat în 'models, txd' îl copiați și-l lipiți în folderul txd care se afla în folderul models din folderul principal al jocului.

​Totul e gata de utilizare!

Edited by C.Nicolas17
  • Upvote 1

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.