Jump to content

Cerere - TL - Michael

ViraL
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: AnoOriginal

Level: 25

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Mai am un cont si mai intru pe acela din cand in cand.

Ore jucate: 642.

Poza cu invitatia:  Nu am

Profilul de pe panel (link):  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Michael.

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):  Nu am sanctiuni

Cateva realizari pe server/ forum: Pe server am obtinut de doua ori rank 5 in 2 factiuni pasnice. 

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc altceva, sunt dedicat acestui joc.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece pare un clan sociabil, cu membri civilizati. Si faptul ca nu am niciun clan momentan ar fi un motiv pentru care as vrea sa ma alatur.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din [FAR] si .STH.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul meu clan a fost "Stay High". Am iesit din acesta din cauza lipsei de activitate a membrilor din clan.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu toti reporterii din acest clan. Relatii mai apropiate am avut / am cu Luisel, Shades, Twenty, Outsider, Butter, LiME si Legalize.

Care sunt planurile tale pe viitor? Sa termin liceul, dupa care sa urmez o facultate. Daca fac aceste lucruri, imi pastrez relatia cu actuala prietena si mai apuc si sa ma joc sa-mp intre timp, pot spune ca mi-am indeplinit cateva realizari.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Vlad

Varsta reala: 17 ani

Nationalitate: Romana

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Vlad, am 17 ani si sunt din Timisoara. Imi place sa socializez, sa imi gasesc o ocupatie care sa alunge plictiseala si sa joc baschet. In general incerc sa nu jignesc sau sa supar pe nimeni si sa fac o impresie cat mai buna pe unde merg. Imi place munca in echipa nespus de mult, dar ma descurc si la cea individuala.

Ce gen de muzica asculti? Hip Hop, Rap.

Ce pasiuni ai? Inainte aveam destul de multe pasiuni, de exemplu PhotoShop-ul, sa joc baschet sau plimbatul cu bicicleta. Acum insa, nu prea cred ca am ramas decat cu pasiunea pentru baschet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.