Darius Need Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Informatii legate de SA:MP: » Nickname: HYPERSONiC77z. » Level: 28. » Ore jucate: 640. » Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/MEQhf » Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/HYPERSONiC77z » Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/S9GvK » Cateva realizari pe server: Nu pot sa zic ca am realizari foarte mari pe server inafara de prieteniile strans legate si multe besturi la waruri. » Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Pe langa SA:MP mai joc CS:GO (dmg 1500 ore), Rocket League (ranked PRO 800 ore) si Fortnite. » De ce vrei sa intri in clan?: Vreau sa intru in acest clan deoarece m-am saturat sa fiu in clanurile de jos, vreau sa fiu intr-un clan respectat, bine pus la punct cu oameni mari. » Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu o sa zic toate clanurile din care am facut parte, doar unul mai ,,important", am facut parte din Seraphim Family. » Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?: Da, nu ma aflu. » Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Marwell, Translucid. » Care sunt planurile tale de viitor?: Sa imi refac Faction History-ul intr-unul cu multe zile si rankuri bune. Informatii legate de viata reala: » Prenume: Darius. » Varsta reala: 16 ani. » Descrie-te in minim 20 cuvinte: Nu sunt un bun scriitor al acestui gen de compuneri dar am sa incerc. O sa ma descriu doar moral nu si fizic, partea cea mai importanta a unui om. Am simtul umorului, sunt respectuos, nu imi place sa ma implic in scandaluri dar imi place sa ma implic in activitatiile colegiale. Nu las ceva neterminat imi dau tot ce pot mereu sa termin ceea ce am inceput, mai rau, mai bine. Pot sa spun ca sunt un om modest, ca orice alt om, simplu. » Ce pasiuni ai?: Practic box de 4 ani si fotbal de 2 ani. Pe langa acestea o pasiune pe care o indragesc foarte mult este gaming-ul alaturi de prieteni, imi place sa ma distrez si sa-mi fac amintiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycer. Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ore putine pentru level ul detinut. FH slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Chiar dacă nu ai un FH foarte bun, iti acord un PRO, pentru că stiu că esti băiat linistit, pe treaba ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Si de la mine ai un PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian. Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ore putine pentru level ul detinut. FH slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksut Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Si de la mine ai un PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastiiaN Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Din partea mea ai un Neutru, deoarece nu te cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RewN Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Ore putine pentru level ul detinut. FH slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentyn Finutzu Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Pro si de la mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 CONTRA! Ai un FH foarte slab, nici macar un rank 5, orele si nivelul nu sunt in cerintele clanului. Revino cu o cerere cand ti-ai mai indreptat FH-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Motivele ti-au fost prezentate mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts