AwpKING Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: AwpKING Level: 31 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu, doar eu joc. Ore jucate: 741 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/AwpKING Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Cateva realizari pe server: Prietenii pe care i-am făcut şi facţiunea în care am reuşit să intru şi să obţin încet încet rank 4. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Mai joc din când în când Fifa şi Counter Strike, mă gândesc să îmi mai cumpăr jocuri, dar nu ştiu dacă mă duce calculatorul. De ce vrei sa intri in clan?: Vreau să fac parte din acest clan pentru că are o reputaţie foarte bună pe server şi membrii model pentru ceilalţi jucători. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Primul meu clan a fost Young Republicans ([YR), într-o perioadă am intrat şi în Stay High, dar am decis să mă reîntorc în Young Republicans, dar din nou am realizat că administrarea unui clan nu-i tocmai uşoară şi îl mai ţin doar pentru prietenii. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Young Republicans este ultimul clan şi nu-l pot administra. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da, am verificat acest lucru. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da, am citit regulamentul clanului. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: InSiDeR2018, TarZy. care sunt colegi din facţiunea din care fac parte şi mai vorbesc cu ei pe chat-ul facţiunii. IEPURAS.Omy şi WiNNeToU cu care mai vorbesc pe frecvenţa 1830. Care sunt planurile tale pe viitor?: Nu am cine ştie ce planuri pentru că de obicei nu-mi fac, dar dacă ar fi să fie este să ajung la cât mai multe zile în facţiunea actuală şi dacă sunt acceptat în clan să ajung la rank 5 şi să rămân în el şi dacă e să obţin o funcţie importantă pe server ca să ajut cu ce pot. Informatii legate de viata reala: Prenume: Iulian Valentin Varsta reala: 15 ani. Nationalitate: Român Descrie-te in minim 15 cuvinte: Mă numesc Iulian Valentin, am 15 ani şi locuiesc în comuna Boţeşti din judeţul Argeş. Îmi place să-mi petrec timpul alături de prietenii, jucând fotbal, să pierdem timpul afară sau jucând jocuri pe calculator. Sunt o persoană cu cei 7 ani de acasă, respect persoanele din jurul meu, îmi place să socializez şi să-mi fac prietenii noi în fiecare moment. Ce gen de muzica asculti?: Orice gen de muzică, depinde dacă îmi place cum sună, de obicei rap, trap, dubstep şi manele. Ce hobby-uri ai?: Fotbalul, ieşitul cu prietenii pe afară şi pierdutul timpului. Edited April 1, 2018 by AwpKING Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThuN. Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Consider că meriți o șansă, dat fiind faptul că ai un comportament exemplar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shawy1 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Meriti o sansa in clan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts