ThuN. Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Informatii legate de SA:MP: Nickname: ThuN. Level: 60. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: În momentul de față intru pe contul lui Omy. pentru a-l ajuta să termine raportul de activitate, el fiind plecat câteva zile. Ore jucate: 1.369. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/ThuN./ Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/LCmPW Cât despre acel warn primit recent, vreau să spun că am o explicație și anume faptul că spusesem doar "Cine face spam îmi datorează 1kk", încercând să fac o glumă (se poate vedea în reclamație), fapta fiind comisă am fost sancționat ca atare. Cateva realizari pe server: Consider că FH-ul meu este o realizare, cu toate că unii nu l-ar considera așa. Până la urmă, este munca mea și sunt mândru de el așa cum e. O altă realizare ar fi level-ul pe care îl dețin, sau orele jucate, sau chiar clanurile în care am ajuns la funcția de sublider (rank 6). Aș putea spune și că averea este o realizare, dar nu știu dacă se poate încadra aici. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu prea îmi permite timpul să joc și altceva, dar ocazional mai joc Counter Strike - Global Offensive. De ce vrei sa intri in clan?: Royal Bugged este un clan cu o reputație anume, foarte cunoscut pe server și unul dintre cele mai bune clanuri, cel puțin după părerea mea. Am mai avut ocazia să fac parte din el acum ceva timp, dar am decis să ies imediat după invite, desigur, cu acordul liderului. Membrii sunt niște oameni educați, respectuoși, cu care interacționând, nu am avut niciodată certuri, lucru care m-a impresionat la ei. Pot spune chiar că am tangențe bune cu câțiva dintre aceștia. Consider că am ajuns într-un stadiu în care aș putea face parte din acest clan, desigur cu indulgența membrilor și vreau să îmi fac cât mai mulți prieteni noi aici, vreau să demonstrez că sunt un om inteligent, capabil și prietenos. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Am mai făcut parte din multe alte clanuri, cele de care m-am atașat fiind Stay High, unde am stat aproape 100 de zile având funcția de co-lider și propriul meu clan, Immortal Legends, în care am stat aproximativ 150 de zile. Pot spune că m-am simțit bine și în câteva clanuri mai restrânse, dacă se poate spune așa, cum ar fi Sun's Kingdom, sau Natus Vincere, unde de asemenea am ajuns la funcția de co-lider. Restul clanurilor nu mi le mai amintesc, deoarece nu aveam obiceiul să petrec mult timp în ele. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Dacă țin bine minte, ultimul clan a fost "Natus Vincere", un proiect de la care nu aveam așteptări foarte mari, motiv pentru care am ieșit la câteva zile. Din acel moment, nu m-am gândit să revin într-un clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Desigur. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Walter, RoboGGaby, Madylysm, TizZeR, Omy. Care sunt planurile tale pe viitor?: În primul rând, vreau să ajung la funcția de helper, plan pe care mi l-am propus de ceva timp și pe care mă axez. Pe lângă acesta, creșterea averii este un lucru firesc, iar îmbunătățirea FH-ului mă preocupă la fel de mult. Informatii legate de viata reala: Prenume: Adrian. Varsta reala: Am vârsta de 17 ani. Nationalitate: Român. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Mă numesc Adrian, dar cei mai mulți îmi spun "Adi", și sunt din Cluj-Napoca. Am 17 ani și sunt în clasa a 10-a. Sunt un băiat de treabă, cu cei 7 ani de acasă și cu simțul umorului. Sunt glumeț, dar când vine vorba de lucruri serioase las gluma la o parte. Sunt o fire prietenoasă și îmi place să lucrez în echipă, îmi place să socializez și să descopăr mereu lucruri noi. Cât despre hobby-uri, pot zice că unul dintre ele ar fi fetele. Îmi place sportul și, de asemenea, gaming-ul. În timpul liber îmi place să joc SA:MP, să ies pe afară cu prietenii sau să merg la sală pentru a mă menține în formă. Cam atât despre mine. Mulți mă cunosc deja, dar abia aștept să fac cunoștință și cu restul membrilor! Ce gen de muzica asculti?: Ascult cam tot ce se aude la radio, dar îmi plac și EDM, Trap (nu genul care se practică tot mai mult acum, ci acela care se poate găsi și pe canalele de YouTube de tip "Trap Music" sau "Trap City"), uneori ajungând să ascult chiar și rock. Ce hobby-uri ai?: Pot spune că îmi place sportul, chiar dacă nu prea îl practic. Îmi place să ies cu prietenii, îmi place tot ce ține de domeniul IT, inclusiv gaming-ul. Sunt genul de om care cu toate că nu prea are ocazia să încerce un anumit lucru, o face cu cea mai mare plăcere și de cele mai multe ori îi iese, aici referindu-mă la tot ce ține de sport, sau orice alte lucruri noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Îl accept direct fiindcă merită să intre în clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts