Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Royal Bugged - MarkyzZ - 1396+ ore jucate, 4x R5 factiuni pasnice, level 33

Razvan_gF
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: MarkyzZ 

Level: 33

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu mai joaca nimeni de pe acest IP si nu intru pe alte conturi.

Ore jucate: Am 1396 de ore jucate in moment acesta.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Markyzz

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):  https://imgur.com/a/WmYUf

Cateva realizari pe server: Am peste 1000 de ore jucate, am obtinut rank 5 in Paramedic Departament, Taxi SF, SI SF si SI LV si am depasit level 30.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu prea am timp sa joc si alte jocuri, dar ocazional intru cu prietenii pe C.S 1.6.

De ce vrei sa intri in clan?: Vreau sa intru in acest clan deoarece m-am saturat de toate clanurile in care toata lumea injura fara motiv, toata lumea spameaza si de clanurile in care nu exista comunicare, niemni nu ajuta pe nimeni. Din descriere  si din faptul ca stiu cat de greu se intra in clan, cred ca e unul in care poti sa gasesti oameni adevarati cu care sa joci SA:MP.

Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Am fost in Phalanx si West Side in ultima perioada.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Phalanx este ultimul clan si l-am parasit deoarece nu puteam sa citesc nimic in chat, in afara de "baaa" spamat pe 20 de linii, "dau magie frate" s.a.m.d.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da, am verificat si nu ma aflu.

Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da, l-am citit.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg bine cu ThuN.

Care sunt planurile tale pe viitor?: Sa obtin rank 5 in NR in prima faza, iar apoi sa acumulez cat mai multe zile in factiune.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Razvan

Varsta reala: Am 19 ani.

Nationalitate: Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o persoana glumeata, dar retrasa. Nu prea imi place sa ma afirm, nu pana nu stiu sigur ca pot sa fac ce imi propun. Nu ma vad o persoana timida, ci mai degraba una rezervata. Nu suport lauda, miştoul fara limita, aroganţa si mai ales persoanele care nu vor sa accepte cand au gresit. Sunt de asemenea incapatanat, impulsiv si imi place sa "fac pe şeful".

Ce gen de muzica asculti?: Toate, cu mici exceptii, cum ar fi rock-ul ala "aparte" (metalul) si muzica clasica.

Ce hobby-uri ai?: Arbitrajul este hobby-ul meu, dar din cand in cand mai merg la tenis de camp, biliard.

Edited by MarkyzZ

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.