Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Royal Bugged - PirateLemon - Rank 5 SI LV.

Luffy.
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: PirateLemon

Level: 29, aproape 30.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu.

Ore jucate: 632 in momentul de fata.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/PirateLemon

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/3xnTr

Cateva realizari pe server: Singura mea realizare de pe acest server este ca detin rank 5 in factiunea School Instructors LV.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Fortnite, TF2, PUBG si recent Assassin's Creed Origins.

De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece clanul este foarte cunoscut pe server si are o reputatie mare. Nu am mai facut parte din clanuri foarte mari si de acea imi doresc sa incerc o experienta noua pentru mine. Un alt motiv este ca imi doresc sa imi fac mai multi prieteni si sa ma inteleg cu mai multe persoane.

Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din alte clanuri, de exemplu: Fifth Avenue, Saint Origins si altele mai micute.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan din care am facut parte a fost Corleone Family, am parasit acest clan dintr-un singur motiv care m-a deranjat, adica, membrii clanului nu socializau, nu era activitate asa de mare si nu aveam cu cine vorbi.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da, am verificat si nu ma aflu pe blacklist.

Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da, l-am citit.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi: Cunosc cateva persoane din acest clan, insa nu pot spune ca ma inteleg cu ei intr-un anumit mod.

Care sunt planurile tale pe viitor?: Nu am planuri de viitor, niciodata nu am avut si nu o sa am.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Cristian.

Varsta reala: 15 ani.

Nationalitate: Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Cristian si locuiesc in orasul Arad. Niciodata nu mi-a placut acest mod de a ma descrie, nu am un motiv anume, pur si simplu nu imi sta in fire, dar o voi face ca sa va faceti o idee in mare despre cine sunt eu. Sunt o persoana isteata si matura, cu toate ca la aceasta varsta maturitatea este foarte mica, am reusit sa invat sa fiu matur si sa ma comport ca si o persoana matura. Sunt cu cei 7 ani de acasa, stiu sa fiu respectuos in fata tuturor persoanelor chiar daca unele persoane nu ma suporta. Sunt glumet si cu un simt al umorului dezvoltat, inghit majoritatea glumelor de orice fel, fie ca sunt dark-humor, seci, sau cum or fi ele, sunt si o persoana ascultatoare si serioasa in momentele serioase, evident.

Ce gen de muzica asculti?: Nu prea ascult un gen anumit, ascult aproape orice gen de muzica. Dintre toate acestea, genul preferat ar fi probabil dubstep/trap.

Ce hobby-uri ai?: Nu sunt o persoana care sa aiba multe hobby-uri, insa am si eu cateva, de exemplu imi plac filmele foarte mult, ma pasioneaza si ma uit cu drag la ele indiferent de gen si un alt hobby este probabil jucatu le calculator, daca se categorizeaza ca si hobby.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.