Shenuu Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Nickname: In joc ma gasiti cu numele de ReXoN Nume: Madalin. Varsta: Am frumoasa varsta de 16 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/DPORO Link de pe panel: bluepanel.bugged.ro/profile/ReXoN Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/X8zeD Nickname: Pe joc ma gasiti cu numele de ReXoN Nume: Numele meu real este Madalin .Varsta: Am frumoasa varsta de 16 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/Z9SZy Link de pe panel: bluepanel.bugged.ro/profile/ReXoN Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/TABdq Descriere (20 de cuvinte minim): Incep prin a spune ca ma numesc Madalin, am frageda varsta de 16 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, cu o fire puternica care nu cedeaza usor, de aceea m-am reintors cu o aplicatie.Sunt in stare de a munci in echipa, sunt o persoana sincera, cinstita, sociabila si respectuoasa, ma integrez sa spun destul de repede intr-un colectiv, fiind prietenos si serios cu cei pe care-i intalnesc.Sunt un baiat altruist caruia ii place sa ajute mereu cand ii se cere, nu-mi place minciuna, prostia si inselaciunea, cam atat despre mine, mai multe o sa le aflati pe parcurs ce ma cunoasteti. De ce vrei să intri in clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece vreau sa imi fac prieteni noi.Pe de alta parte imi doresc sa iau parte acestui clan deoarece aici sunt multi prieteni de ai mei, pe care i-am enumerat mai jos.In alta ordine de idei, aici ma vad potrivit deoarece, in acest clan au loc doar cei cu minim 2-3 r5, in fh, fara sanctiuni s.a.m.d. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai luat parte acestui clan. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Utimul meu clan din care am luat parte a fost Saint. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost banat. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, nu am vreo altercatie cu unul din membrii acestui clan Cu cine te întelegi din clan?: Pai din acest clan am cativa prieteni, cum ar fi Faraian, Mithril, Smile, Mario, Dudi, Agency. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Absolut Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Bineinteles ca sunt de acord. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, am verificat, nu ma aflu pe blacklist-ul acestui clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraian Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Pro, 3x rank 5 + om foarte respectuos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FacNq Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Pro, 3x rank 5 + om foarte respectuos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faraian Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 (edited) . Edited April 3, 2018 by Faraian aka Farfurie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecko Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Pro, 3x rank 5 + om foarte respectuos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzaGaR Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Pro, 3x rank 5 + om foarte respectuos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mave Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) Pro, fh frumos. Edited April 4, 2018 by Mave.Si vot anulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Pro, imi place aplicatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sho0TeR Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Pro - Fh frumos + Lp gol. ------- Blue.Bugged.ro ------ Nickname: []Sho0TeR. Faction: Los Santos Police Departament Faction Rank : 5 Faction Warn's: 0/3 Clan: Seraphin Family Playing Hours: 2000 + Phone number: 1648 Level: 60 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Sf Bikers-> Daryus Taxi San Fierro => Mike The Rifa => Ciury The Italian mafia => LebroN The Russian Mafia => Honny School instructors => LevelOne The Rifa => Eternal Grove Street => Marin1 Sf Bikers => Howie The Italian Mafia => Andrei_Para The Russian Mafia => Bogdan. Taxi LV - Raze The Russian Mafia => Honny School Instructor LV => .Florinn Taxi Ls - KARiM Los Santos Police Departament => Mario -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ------------------------------------------------------------ Ban-uri : http://imgur.com/a/3lIKd ------------------------------------------------------------ Clanurile din care am facut parte : KGB ~ Security Agency - Lider DunhiLL BurN. ~ Burn family - Liderita Wormitza [RA] ~ Reborn Of Angels. - Lider Collapse .Royal ~Royal Bugged - Lider Walter [AIM] ~ Aim - Lider PiCi Southes Rocket - Lider KARiM ----------------------------------------------------------- Factiunea mea actuala: Los Santos Police Departament Lider -> Mario Co-lider -> Shahmen []Sho0Ter..Royal has joined the group Los Santos Police Department (invited by St.Mario). []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 1 to 2 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 2 to 3 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 3 to 4 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 4 to 5 (auto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) CONTRA. AI MAI APLICAT ODATA ACUM CATEVA ZILE SI AI FOST RESPINS DE TOTI MEMBRII ATUNCI. Edited April 4, 2018 by Robeert.Si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelin Bunea Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 CONTRA. AI MAI APLICAT ODATA ACUM CATEVA ZILE SI AI FOST RESPINS DE TOTI MEMBRII ATUNCI. Ba frate, daca a aplicat si a luat contra asta este, nu trebuie sa-i dai contra doar pentru ca a fost respins odata :)) PRO, sper sa nu regret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 pro, fh frm si lp frm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritx Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Contra. Cont cumparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) Frt e cont cumparat si uita-te la aplicatia veche. Edited April 4, 2018 by Robeert.Si Link to comment Share on other sites More sharing options...
WayNe.. Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Pro, fh frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mave Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Contra te durea mana sa faci o aplicatie noua fara sa copiezi? uitati aplicatia lui veche care arata exact la fel: http://forum.bugged.ro/topic/293045-cerere-seraphim-rexon-respins/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sezs Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Acceptat, incetati sa mai fiti noobi si sa mai dati atatea comenturi daca ati votat o data, daca face probleme va fi scos, e foarte simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts