BiancaGamer Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) Informații din joc: Nick pe server: []Ericka. Level: 23 Ore jucate: Detin 443 de ore. Vechime pe server: Am o vechime de 2 ani pe server. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Ericka. De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan bine organizat cu un staff capabil si de treaba. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/XrUyp Membrii pe care îi cunoști din clan: TheTommy, Wish, Rizzy, Karim, Toffe Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut. Sancțiuni recente: Nu am. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am mai fost in: BOOM, STH si multe alte clanuri dar nu imi vin acum in minte. Informatii din real-life: Cum te numești?: Ma numesc Bianca Ce vârstă ai?: Am varsta de 12 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma plimb cu bicicleta sau cu prietenii sau sa ma joc fotbal cu tata si prietenii. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt Bianca, am varsta de 12 ani si sunt o fata cu cei 7 ani de acasa, amabila, draguta si sensibila. Din ce oraș ești?: Din Bucuresti. Edited April 4, 2018 by BiancaGamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GeorgeFlorea Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTommy Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Risky[] Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kywin Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Buna Biancutzo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzy Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 RESPINS - Ore putine, nu ai minim 2 rank 5-uri in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts