.Weed Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) Informații din joc: Nick pe server: Shok. Level: 35. Ore jucate: Detin 631 ore. Vechime pe server: Pai pe Blue am jucat cu multi ani inainte cand m-am apucat de SA-MP, prin anul 2014. Nu mai detin acel cont. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Shok. (Cu '.' la sfarsit.) De ce dorești să faci parte din acest clan?: Pentru ca am ceva prieteni pe aici si colegi de factiune, am auzit ca e destul de blana clanul. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/e68kk Membrii pe care îi cunoști din clan: Pai ce il cunosc foarte bine, e Wish. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut. Sancțiuni recente: Ban pentru TP, aceasta a fost cea mai recenta din anul acesta. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am fost in ThugLife, PHX, pot sa spun ca acestea au fost mai stabile, nu prea am stat prin clanuri. Informatii din real-life: Cum te numești?: Ma numesc Valentin. Ce vârstă ai?: Am 17 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii seara, mai merg cu prietenii la Fotbal, tenis de masa si alte prostii. Si sa stau la PC. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Pai sunt un baiat mai timid de fel, sunt de incredere, nu caut scandal si nu creez. Pe scurt n-ai treaba cu mine, nici eu n-am cu tine. Din ce oraș ești?: Din Toplita, jud Harghita. Edited April 5, 2018 by Epic69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Neutru. Fh-ul trebuie imbunatatit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necoara Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Neutru, mai lucreaza la FH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiNN.sR Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Neutru- Fh-ul nu ma incanta, plus ca acest cont este cumparat parerea mea.In Fh ai avut numele Bogdan si pe tine te cheama Valentin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kywin Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Nu esti intr-o factiune, iar fh-ul nu ma impresioneaza prea tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzy Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Neutru- Fh-ul nu ma incanta, plus ca acest cont este cumparat parerea mea.In Fh ai avut numele Bogdan si pe tine te cheama Valentin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Pop Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 FH rupt saracu, ore putine etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[R]Cosmin. Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Nu esti intr-o factiune, iar fh-ul nu ma impresioneaza prea tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 RESPINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts