Frankie Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 (edited) Salut, eu sunt Frankie și vă voi prezenta un „mod” mai bun. Q: De ce este mai bun? A: Pentru că îl poți activa / dezactiva fără a fii nevoie să te deconectezi de pe joc. Este un mod AHK Keybinder; eu consider AHK-ul drept cel mai bun keybinder pentru acest joc și nu numai. Este ușor de „scriptat” (cel puțin pentru mine), nu prea are bug-uri de natură sancționabilă pentru cei ce sunt într-o facțiune de tip School Instructors și au nevoie de așa ceva, spre deosebire de Ultimate SA:MP Keybinder, care fix când ai nevoie mai mare de el, nu funcționează. Singura problemă care nu se poate numi bug pentru că nu este și nu constituie un bug este faptul că uneori AHK-ul (în general) are un mic deelay, dar nu mereu. Q: Ce face modul? A: Salută în diferite stiluri, pe care le vrei tu pe diferite chat-uri în funcție de AHK-ul donwloadat și de statutul „social” pe SA:MP (facțiune, clan, frecventă, staff, etc.) Aici aveți câteva imagini cu modul, în varianta care îmi trebuie mie și pe care o folosesc eu: Varianta „neața”: Varianta „bună dimineața”: Varianta „bună ziua”: Varianta „bună seara”: Varianta „salut”: Varianta „salutare”: Dacă nu le puteți viziona aici, puteți accesa link-ul acesta » https://imgur.com/a/DKQnm unde aveți toate pozele de mai sus, într-un singur „folder” . Bun, deci: Pentru varianta „neața” comanda este » „/neata” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Neața.” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Pentru varianta „bună dimineața” comanda este » „/bneata” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Bună dimineața.” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Pentru varianta „bună ziua” comanda este » „/bziua” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Bună ziua.” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Pentru varianta „bună seara” comanda este » „/bseara” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Bună seara.” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Pentru varianta „salut” comanda este » „/salut” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Salut.” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Pentru varianta „salutare” comanda este » „/sall” și în funcție de AHK-ul pe care l-ați luat va spune „Salutare!” pe chaturile: /wt, /r, /f, /c, /a, /e, /l. Link de download: http://www74.zippyshare.com/v/1zAQyMrS/file.html Q: Cum se instalează? A: Simplu, extrageți pe desktop din AHK-ul care vă trebuie (cel care se aseamănă cu statutul vostru) și apăsați dublu click pe el. Q: Cum îmi aleg AHK-ul? A: Păi, în funcție de factiune (dacă esti membru de departament sau de facțiune normală), dacă ai sau nu helper, dacă ai sau nu lider, dacă ai sau nu helper și lider, dacă ai admin sau admin si lider, etc. Prescurtările din arhivă sunt: F = facțiune ; L = lider ; A = admin ; H = helper ; restul cred că se subînțeleg gen helper lider, și celelalte. Dacă v-a plăcut, nu lăsați butonul de +1 să treacă pe lângă voi! De asemenea, dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, vă aștept cu un reply și vă voi răspunde cât pot de repede! Edited April 6, 2018 by Frankie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Frumos, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyTSA Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Bravo dude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onofrew Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 destul de interesant. Il voi instala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadox Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 bun pentru cei cu scleroza :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzzik. Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NosZ Officiel Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiZo.iL Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 E frumusel Link to comment Share on other sites More sharing options...
NosZ Officiel Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 On 4/6/2018 at 2:46 AM, Ramzes said: Frumos, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
W H I S K Y Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 On 3/8/2019 at 10:24 AM, NosZ Officiel said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresM - Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Frumos mod. Gg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
releveu16hz Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts