AnakinGTZ Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 (edited) Nickname: Anakin Nume: Adelin TiloiVarsta: Am varsta de 14 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/QuGS2Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Anakin Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/EUdrDDescriere (20 de cuvinte minim): Salut! Sunt Adelin Tiloi, sunt de origine din Romania, Stefanestii de Jos, Ilfov. Am varsta de 14 de ani impliniti pe 3 septembrie. Sunt o persoana calma, responsabila cu capul pe umeri, sunt glumet doar cu cine imi permit si nu imi plac glumele de prost gust aduse la adresa mea. Am cei 7 ani de acasa si pun accent pe bunul simt al celor din jurtul meu. Sunt un bun coechipier si imi place sa-i ajut pe cei care nu se prea descurca cu anumite lucruri. De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece am prieteni in clanul acesta si vreau sa incerc si ceva nou fata de alte clanuri.Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost in clanul Seraphim pana acum. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan din care am facut parte a fost Vipers si am iesit dupa 187 de zile, astazi, pentru a aplica in clanul Seraphim. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut vreodata ban. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Din cate stiu nu am avut altercatii cu vreun membru din clan. Cu cine te întelegi din clan?: Mario, Ecko, []Sho0ter, SLOWN, DELiRiC, aLLemanio, Smile[], MG77 si altii. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da, desigur. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, nu sunt. Edited April 9, 2018 by AnakiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Pro. Faction history ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 pro fh decent kappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sho0TeR Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 (edited) De apreciat faptul ca ai multe zile in factiune actuala, rank 5. Fh frumos, ore bune si nu ai sanctiuni. Din partea mea ai un PRO Bine ai venit pe profiulul meu. ------ ------- Blue.Bugged.ro ------ Nickname: []Sho0TeR. Faction: Los Santos Police Departament Faction Rank : 5 Faction Warn's: 0/3 Clan: Seraphin Family Playing Hours: 2000 + Phone number: 1648 Level: 60 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Sf Bikers-> Daryus Taxi San Fierro => Mike The Rifa => Ciury The Italian mafia => LebroN The Russian Mafia => Honny School instructors => LevelOne The Rifa => Eternal Grove Street => Marin1 Sf Bikers => Howie The Italian Mafia => Andrei_Para The Russian Mafia => Bogdan. Taxi LV - Raze The Russian Mafia => Honny School Instructor LV => .Florinn Taxi Ls - KARiM Los Santos Police Departament => Mario -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ Clanurile din care am facut parte : KGB ~ Security Agency - Lider DunhiLL BurN. ~ Burn family - Liderita Wormitza [RA] ~ Reborn Of Angels. - Lider Collapse .Royal ~Royal Bugged - Lider Walter [AIM] ~ Aim - Lider PiCi Southes Rocket - Lider KARiM ----------------------------------------------------------- Factiunea mea actuala: Los Santos Police Departament Lider -> Mario Co-lider -> Shahmen / Smile []Sho0Ter..Royal has joined the group Los Santos Police Department (invited by St.Mario). []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 1 to 2 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 2 to 3 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 3 to 4 (auto) []Sho0TeR completed his activity raport and his rank changed from 4 to 5 (auto) Edited April 9, 2018 by Seraphim Sho0TeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritx Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Pro. Fh ok si nu ai nici sanctiuni grave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiNNeToU. Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Desscrierea este copiata, dar ai fh ok. PRO de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnakinGTZ Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Desscrierea este copiata, dar ai fh ok. PRO de la mine Este copiata.. din aplicatia mea de la LSPD, poate altcineva a copiat-o de la mine. Este compusa de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassago.Yakuza Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Contra, descriere copiata, nu ai dovezi necesare ca tu ai facut-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnakinGTZ Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Contra, descriere copiata, nu ai dovezi necesare ca tu ai facut-o. Acum sunt pe Valea Oltului si nu am semnal prea bun si nici rabdarea necesara sa iti arat dovezi ca este facuta de mine. Folosesc deascrierea asta din 2017 de cand eram in Taxi SF, dar te rog sa imi arati dovada ca descrierea este copiata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawakezzz.. Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Nu prea este ok cu Off-topicul.. Dar iti acord o sansa, toti meritam. PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robee Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Acceptat.Bine ai venit in familia noastra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts