Jump to content

[PORTOFOLIU] Tepes

Rapper.
 Share

Recommended Posts

La prima ai pus mai multe layere si aia a fost.

La semnatura ai pus efectul si aia a fost.

La a doua ai făcut sus jos cu mâna

La a treia textul principal se aseamana cu textul secundar iar textul secundar este mai strident decât textul principal.

La a patra ai drop shadow la text prea mare (5 0 5 cred) si ai un blur nașpa // fata se vede nașpa (săraca)

Arata binisor.

La prima ai pus mai multe layere si aia a fost.

La semnatura ai pus efectul si aia a fost.

La a doua ai făcut sus jos cu mâna

La a treia textul principal se aseamana cu textul secundar iar textul secundar este mai strident decât textul principal.

La a patra ai drop shadow la text prea mare (5 0 5 cred) si ai un blur nașpa // fata se vede nașpa (săraca)

Va multumesc pentru pareri.

Mai ai de lucrat la text.. La blur..

Umbra la text recomand s-o pui 1 0 1, 55 și opacity maxim

Acum depinde și de poză

Eventual ca textul să ți se vadă mult mai bine, pune-l pe sharp sau crisp.

La blur mai scade din light, bagă ceva overlay, exposure etc.

Textul secundar, adică bugged.ro etc, recomand fontul 5x5 până te înveți iar textul sa fie cam 8-10px maxim la avatare, + ceva stroke dacă vrei să se vadă tare.

La textul principal, nu mai folosi stroke, strică mult, sau dacă pui, pune-l cu opacitate mai mică și folosește și niște fonturi mai elegante, gen mustang etc.

Eu zic să nu lucrezi cu efectele încă până nu stăpânești un blur, succes mai departe.

Sper că ți-am fost de folos.

Mai ai de lucrat la text.. La blur..

Umbra la text recomand s-o pui 1 0 1, 55 și opacity maxim

Acum depinde și de poză

Eventual ca textul să ți se vadă mult mai bine, pune-l pe sharp sau crisp.

La blur mai scade din light, bagă ceva overlay, exposure etc.

Textul secundar, adică bugged.ro etc, recomand fontul 5x5 până te înveți iar textul sa fie cam 8-10px maxim la avatare, + ceva stroke dacă vrei să se vadă tare.

La textul principal, nu mai folosi stroke, strică mult, sau dacă pui, pune-l cu opacitate mai mică și folosește și niște fonturi mai elegante, gen mustang etc.

Eu zic să nu lucrezi cu efectele încă până nu stăpânești un blur, succes mai departe.

Sper că ți-am fost de folos.

O sa tin cont de sfaturi. Multumesc!

4m0w5.jpg      301n9ub.jpg     16j08wn.gif       kd6fbb.jpg

E destul de binisor sa zic pentru inceput.

Multumesc!

Edited by Tepes

Text-ul ala urla..

Daca vrei sa faci avatare foloseste 150x250 sau 150x300

Ai un blur okei, kw

Folosesc 150x300. A doua imagine nu e avatar, este una pur și simplu editată.

Arata bine, ultima a iesit destul de frumos.

Mulțumesc!

Mai ai de lucru

Sunt la inceput.

Edited by Tepes

Nu mai folosi Stroke-ul ala, arata ca drq.

SFAT: Foloseste font secundar (04b08/04b03 - poti chiar ambele) pe NONE, 8 px.

Legat de textul principal, umbra ( 1-0-1 ), foloseste-te de efectele pe care le ai la dispozitie(Gradient/Inner Shadow/alte nebuneli pe care le gasesti tu pe acolo).

In rest, imi place ca esti foarte curios, si incerci o gramada de lucruri :))) Trebuie sa recunosc, faptul ca, la inceput, si eu voiam sa invat sa fac gif-uri.

Nu mai folosi Stroke-ul ala, arata ca drq.

SFAT: Foloseste font secundar (04b08/04b03 - poti chiar ambele) pe NONE, 8 px.

Legat de textul principal, umbra ( 1-0-1 ), foloseste-te de efectele pe care le ai la dispozitie(Gradient/Inner Shadow/alte nebuneli pe care le gasesti tu pe acolo).

In rest, imi place ca esti foarte curios, si incerci o gramada de lucruri :))) Trebuie sa recunosc, faptul ca, la inceput, si eu voiam sa invat sa fac gif-uri.

Mulțumesc pentru sfaturile date, mă vor ajuta pe viitor.

hah, s-a trezit craiul. Mi-am dat cu parerea in portofoliu „vere„ , s-a trezit un prost sa dea citat „ca si tine„ 

Nu va mai certati ma. Lasa-l si tu Alexandre, e la inceput, nu trebuie sa fim rai cu el, asta e, atat stie, atat face, o sa invete, ca si tu ai fost in situatia lui.

#kw bai Tepes, poti sa dai un PM daca ai vreo nelamurire, sa te ajut.