Catalin Onoiu Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Informații din joc: Nick pe server:ezCatalin Level:40 Ore jucate:1360 Vechime pe server: Am inceput in anul 2016, la sfarsitul verii Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ezCatalin De ce dorești să faci parte din acest clan?: Vreau sa fac parte din acest clan, deoarece am foarte multi prieteni, am auzi foarte multe lucruri bune despre el si vreau sa fiu de ajutor cu tot ce pot. Poză cu invitația: Membrii pe care îi cunoști din clan:Karim, Zoinkz, Lawrence47, COSMlN, Demmetzeu. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Am iesit din clan, deoarece a trebuit sa preiau clanul 'Eagles' Sancțiuni recente: Nu am nici o sanctiune in ultimele 6 luni. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am fost doar in clanu '.Eagle' si '.sR' Informatii din real-life: Cum te numești?:Catalin Constantin Ce vârstă ai?:17 Ce îți place să faci în timpul liber?: Ascult muzica, ies pe afara si ma joc pe calculator. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un baiat serios, cu cei 7 ani de acasa, cu simtul umorului in limita bunului simt, imi place sa fiu de ajutor si sa ma inteleg bine cu toata lumea. Din ce oraș ești?:Tandarei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[R]Cosmin. Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts