Tobi Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Nickname: Tobi. Level: 73. Ore jucate: 2027. Profilul de pe panel (link): Click! Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): Click! Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Pana in prezent prin nivel, ore jucate si avere. De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece membri acestui clan mi se pare ca au capul pe umeri si deoarece doresc sa am cu cine sa relationez inafara celor din factiune. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Presupun ca doar cu Fowler, dar in timp sper sa ma inteleg cu toti membri clanului si sa ii pot ajuta cand este nevoie. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: .sR, 007, [AIM], .5th. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Sunt constient si de asemenea sunt o persoana care respecta. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Cezar. Varsta reala: 19 ani. Din ce oras esti?: Borsec. Care sunt pasiunile tale?: IT-ul si masinile. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mare lucru nu este de spus despre mine, sunt o persoana careia ii place gluma dar nu dusa la extrem. Cu timpul pot sa spun ca m-am maturizat si nu pun botul la orice. Imi place sa relationez cu cat mai multe persoana noi si de cele mai multe ori sa devenim prieteni. Sunt o persoana directa, imi place sa zic in fata cuiva daca am ceva de spus si cred eu ca el mai important lucru este ca nu ma dau batul usor si imi place sas muncesc pentru ceea ce incerc sa constuiesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexus Reborned Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 cam putine ore si fh slab pentru level 73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin180492 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 (edited) ai tu level mare , ore cat de cat , dar nu o sa stai in clan , te cunosc , iti place sa te plimbi dintr un clan in altul! Imi pare rau! Edited April 10, 2018 by .DaniRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 PRO! Nu arati rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 cam putine ore si fh slab pentru level 73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosz Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skooby Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 cam putine ore si fh slab pentru level 73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 FH-ul ar putea fi mai okay, insa iti acord un pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 cam putine ore si fh slab pentru level 73. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts