Jump to content

[RESPINS]Tobi - Aplicatie Reborn of Angels!

Tobi
 Share

Recommended Posts

Nickname: Tobi.

Level: 73.

Ore jucate: 2027.

Profilul de pe panel (link): Click!

Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): Click!

Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Pana in prezent prin nivel, ore jucate si avere.

De ce vrei sa intri in clan?:  Deoarece membri acestui clan mi se pare ca au capul pe umeri si deoarece doresc sa am cu cine sa relationez inafara celor din factiune.

Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.

Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Presupun ca doar cu Fowler, dar in timp sper sa ma inteleg cu toti membri clanului si sa ii pot ajuta cand este nevoie.

Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: .sR, 007, [AIM], .5th.

Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da.

Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur.

Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Sunt constient si de asemenea sunt o persoana care respecta.

Informatii legate de viata reala:

Cum te numesti?: Cezar.

Varsta reala: 19 ani.

Din ce oras esti?: Borsec.

Care sunt pasiunile tale?: IT-ul si masinile.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Mare lucru nu este de spus despre mine, sunt o persoana careia ii place gluma dar nu dusa la extrem. Cu timpul pot sa spun ca m-am maturizat si nu pun botul la orice. Imi place sa relationez cu cat mai multe persoana noi si de cele mai multe ori sa devenim prieteni. Sunt o persoana directa, imi place sa zic in fata cuiva daca am ceva de spus si cred eu ca el mai important lucru este ca nu ma dau batul usor si imi place sas muncesc pentru ceea ce incerc sa constuiesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.