EldorST Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: EldoR Level: 30 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?: Nu. Ore jucate: In momentul acesta am 612 ore. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Eldor Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/Xngjb Cateva realizari pe server: Singura mea realizare este obtinirea rank-ului 5 in factiunea Paramedic SF si orele jucate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Ma mai joc CS:GO si Rocket League. De ce vrei sa intri in clan?: Deoarece este un clan unic unde membrii sunt activi si foarte prietenosi. Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai fost si in 5th. , .sR si altele. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan a fost Fifth Avenue deoarece era neactivitate. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?: Da. Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?: Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: .Anndrei, Raduqu si Bowen. Care sunt planurile tale pe viitor?: Sa imi fac un FH decent unde pot intra oriunde doresc si sa ma pot face remarcat pe server. Informatii legate de viata reala: Prenume: Stefan. Varsta reala: 16 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat inalt caruia ii place sa se distreze in timpul liber si sa asculte muzica. Principalul meu atuu este ca imi place sa descopar chestii noi si invatand prin acestea. Ce gen de muzica asculti?: Nu sunt genul sa asculte doar un tip de melodii, ascult ce mi se pare ca suna bine. Ce hobby-uri ai?: Fotbalul si muzica. Edited April 12, 2018 by Eldor Link to comment Share on other sites More sharing options...
AwpKING Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 LP curăţel, prima facţiune cu rank 5 şi 70 de zile plus şi level 30. Meriţi o şansă să faci parte din clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldorST Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 Retrag aplicatia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts