SliiDer Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Informatii legate de SA:MP: Nickname: SliideR Level: 45. Ore jucate: 1315 ore. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SliiDer Sanctiuni recente (poza cu toate sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/WPBrO Cum crezi ca te-ai remarcat pe server?: Prin FH si comportment. De ce vrei sa intri in clan?:Deoarece este un clan respectat si mi-ar face placere sa intru in el. Ai mai facut parte din acest clan?: Nu. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: OTAYk0S , Chainsaw. Ai mai facut parte si din alte clanuri? Daca da, care sunt acestea?: Am fost din PHX., BurN., [AIM] etc .. Ai verificat daca esti pe ''Fallen Angels''?: Da. Ai citit si celelalte topic-uri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Esti constient de faptul ca in acest clan respectul reciproc este pe primul loc?: Desigur. Informatii legate de viata reala: Cum te numesti?: Simo. Varsta reala: 16 ani. Din ce oras esti?: Morocco, Fes city. Care sunt pasiunile tale?: Imi place sa joc basket-ball cu prieteni si inot. Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc simo, sunt din Fez/Morocco, am varsta de 16 ani, sunt un baiat cu tot respectul si simtul umorului. Stiu sa respect pe cei din jurul meu atat timp cat sunt respectat la randul meu. Sunt un baiat serios, glumet atunci cand este cazul, imiplace sa imi fac prieteni noi, considerandu-ma o persoana norocoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Ai deja clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosz Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Ai clan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallan Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Ai deja clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexus Reborned Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 (edited) Ai deja clan. Edited April 13, 2018 by Lexus Reborned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian inca Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Faci deja parte dintr-un clan, imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Faci deja parte dintr-un clan, imi pare rau. +ban pt teleport , scz Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Faci deja parte dintr-un clan, imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLOWN Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Faci deja parte dintr-un clan, imi pare rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyTDM Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Faci deja parte dintr-un clan, imi pare rau. doar nu vreti sa iasa omul din clan si dupa sa si ia reject, oricum ai multe sanctiuni.Aceasta chestie cu ai deja un clan mi se pare o prostie.CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts