Jump to content

[Acceptat] Aplicatie Saint Family- .biTu- Rank 5 Taxi SF 86 de zile.

.biTu
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

» Nickname: .biTu

» Level:49

» Ore jucate:1184

» Poza cu invitatia:pAMMvjS.jpg

» Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/.biTu

» Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):gE09y9S.png

» Cateva realizari pe server:Am avut rank 5 in Paramedic LV, Taxi LV, Taxi SF, in prezent sunt in Hitman Agency si am acumulta 1184 de ore jucate.

» Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Nu mai joc alte jocuri.

» De ce vrei sa intri in clan?:Deoarece este un clan bine organizat si cu membri de treaba.

» Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?:Da, am mai fost in clanul BurN in care am avut rank6 si am acumulat in jur de 200 de zile si in clanul PHX. in care am acumulat aproximativ 120 de zile.

» Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Saint Family'?:Da.

» Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi:Keepa.

» Care sunt planurile tale de viitor?:Vreau sa ocup o functie importanta pe server.

Informatii legate de viata reala:

» Prenume:Narcis

» Varsta reala:17 ani.

» Descrie-te in minim 20 cuvinte:Ma numesc Narcis, locuiesc in orasul Botosani sunt un baiat glumet, rabdator, saritor, calm, perseverent, cu chef de viata, imi place sa incerc chestii noi, oportunist, nu ma plictisesc repede, pun suflet in ceea ce fac, nu las o treaba neterminata, imi place sa risc, stiu sa pierd, sunt hotarat cu un obiectiv bine stabilit in viata, educat, respectuos, cu cei 7 ani de acasa, muncitor, punctual, serios, inteligent, capabil, prietenos, cooperant, pacifist, nu imi place cearta sau sa fiu implicat in conflicte.

» Ce pasiuni ai?:Fotbal, Photshop si calatoriile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.