AlexOnta Posted August 2, 2018 Share Posted August 2, 2018 Informatii reale Nume: Alex Onta (Alexandru Onta Corobceanu) Varsta: 16 Ce-ti place sa faci in timpul liber (hobby-uri)?: Sunt Dj si Producer Cum te-ai descrie in minimum 20 de cuvinte?: Cu toata modestatea sunt un baiat simpatic, foarte serios chiar si in chestii cum jocul asta si nu las niciodata lucrurile neterminati, mai bine nu le incep. Iubesc muzica si produc, in italia (Bologna) incep sa am si mult succes :) Informatii virtuale Nick: AlexOnta Level: 3 Link catre profilul de pe Panel: click aici! Care a fost cea mai mare realizare a ta de pana acum?: Am cumparat masina, am sefuit deja de doua ori doua biz-uri si am terminat cum mult succes! Ai vreun warn? Daca da, de ce?: Nu Ai primit vreodata ban? Daca da, de ce?: Nu Ai primi vreodata jail? Daca da, de ce?: Da, DM dar eram pe server de 1 ora si nu am citit regulamentul. Acum miam invatat minte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts