Amphyis Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Amphyis Level: 69 Ore jucate: 2972 ore jucate Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/jVG9J4N Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Amphyis Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://imgur.com/a/EY5JP33 Cateva realizari pe server: Am fost liderul facțiunii Paramedic Department, de 3 ori co-liderul acesteia, am acumulat în facțiunile de tip Paramedic peste 600 de zile, în departamente peste 200 de zile, aproximativ 3.000 de ore jucate și o mână de amici super de treabă. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: League of Legends. De ce vrei sa intri in clan: Doresc să fac parte din acest clan datorită anumitor membri pe care îi voi enumera mai jos, dar și datorită faptului că este un clan în care nu sunt oameni care doar își văd interesul, în teorie, și apreciez foarte mult acest lucru. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai făcut parte din foarte multe clanuri, de exemplu: Saints, The Legends, Seraphim Family, Rogue Warriors, Phalanx etc. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, am verificat acest lucru. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Bestd, Anton, Keepa, Toni, Kova, Larisa și Translucid. Care sunt planurile tale de viitor?: Nu știu ce îmi va rezerva viitorul, dar îmi doresc ca pe viitor să urmez facultatea de automatică și calculatoare din București, urmând după o carieră în domeniul IT. Informatii legate de viata reala: Prenume: Mă numesc Vlad. Varsta reala: Am vârsta de 18 ani. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă consider un băiat cu o personalitate complexă. Sunt mai mereu pus pe glume dar și serios când situația o cere. Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, căruia îi place să lucreze în echipă, prietenos și nu în ultimul rând respectuos. Ce pasiuni ai?: Pasiunile mele sunt nenumărate, dar mă voi rezerva la cele principale care sunt dansul, moda și înotul. Edited August 3, 2018 by Amphyis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Benis Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 12 minutes ago, Kova said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 10 minutes ago, Cosminn.iR said: Cu toate ca ti-a placut sa profiti putin cand ai avut r7, meriti o sansa. Sa speram ca nu mai faci astfel de lucruri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twenty Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiRON Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronan Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keepablind Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosminn. Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 On 8/3/2018 at 2:53 PM, Kova said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamba Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Pro pentru acest baiat de treaba, este cumnatul meu, maine am nunta cude sorsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts