mainz Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 (edited) Am primit jail o data dupa ce s-a facut update-ul si am stat 5 minute. A doua oara am fost prins de politie si imi scrie ca trebuie sa stau la inchisoare 30 de minute, nu 5 minute cat ar trebui sa fie dupa update.https://imgur.com/a/o2hssn2 UPDATE: Am mai dat cateva roburi, vreo 5-6, la toate am avut "Eliberat in 5 minute" mai putin la asta. Cred ca se intampla asta doar atunci cand dai Fail Rob. Edited August 4, 2018 by mainz update Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiZo.. Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Nu cred că este bug. Pe black e 4 minute. Scapi mai repede de jail dacă lasi politistul să te ucidă fără să te sinucizi tu sau să dai /q / relog. Dacă te omori si după te duci la politist să iei kill vei avea 30 de minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mainz Posted August 4, 2018 Author Share Posted August 4, 2018 13 hours ago, QuiNNNN said: Nu cred că este bug. Pe black e 4 minute. Scapi mai repede de jail dacă lasi politistul să te ucidă fără să te sinucizi tu sau să dai /q / relog. Dacă te omori si după te duci la politist să iei kill vei avea 30 de minute. Nu m-am sinucis. Am murit pentru ca am intrat cu motocicleta in benzinarie din greseala pentru ca aveam roata sparta, adica a fost ceva inevitabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL.TheGhost Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Bugul a fost rezolvat ieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronick Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Bugul a fost reparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts