ACDC se stie Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 (edited) Informații din joc: Nick pe server:Raduqu Level:61 Ore jucate:3581 Vechime pe server: Am aproximativ 4 ani de cand joc pe aceasta comunitate. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Raduqu De ce dorești să faci parte din acest clan?:Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece cunosc mai multi membri din acesta, am fost alaturi de ei si in factiuni si cred ca ma voi simti bine in acest clan. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/ACSuMQO Membrii pe care îi cunoști din clan:COSMLN, Karim, Kalisto, AnaMarya89 si multi altii. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din Southers Rocket. Sancțiuni recente: - Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am mai fost si in alte clanuri precut Fifth Avenue, Royal Bugged, Reborn Of Angels. Informatii din real-life: Cum te numești?:Radu Ilie Ce vârstă ai?:Am varsta de 18 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa vizitez locuri noi, sa merg cu bicicleta, sa ascult muzica, sa ma joc SA:MP si Fortnite, sa ma intalnesc cu prietenii. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Sunt un baiat de treaba, comunicativ, respectuos, calm si cinstit. Din ce oraș ești?: Sunt din orasul Curtea de Arges. Edited August 5, 2018 by Ryder2525 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzy Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 PRO, sa faci rank 5 in factiunea actuala si data viitoare sa pui poza cu sanctiunile. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krown.daudinumbra Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanDaniel Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[R]Cosmin. Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 ACCEPTAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kywin Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts