SkiZo. Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Aștept propuneri legate de clan care vor putea ajuta la dezvoltarea clanului cat mai mult. Eu mă gandeam la un sistem de questuri zilnice în care veți fi recompensați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuiNNNN Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Ar fi o idee bună quest-urile zilnice, gen care prinde cel mai mare peste pana la sfarsitul zilei să caștige un anumit premiu sau o suma de bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3nTHq Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Am putea avea salarii: P.S: Cei care vor sa aibe salarii sa abia minim 7h in ultimele 7 zile. Rank 1: 100k Rank 2: 300k Rank 3: 600k Rank 4: 800k Rank 5: 1kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiZo. Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Nu cred că e o idee bună, si cand o ajunge clanu 100/100 iți dai seama cat trebuie să scoată administrația din buzunar ca să plătească atația membrii? Pe niciun server nu am văzut clan cu salarii. Mai aștept propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeNNN Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Sistemul ala de quest-uri ar fi fain, dar să se anunte in calendar in fiecare zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiZo.. Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 M-am gandit la sistemul ala de quest-uri zilnice si voi începe să lucrez la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts