Jump to content

Informații & Regulament intern


Recommended Posts

Regulament intern și informații

War Kings

  • Sancțiuni

În acest clan, nu tolerăm sub nicio formă glumele de prost gust, insultele si injuriile.

- dacă folosiți cuvinte de insultă puteți primii clan warn sau uninvite, în funcție de gravitate;

- daca injurați orice membru din clan puteți primii clan warn sau uninvite, în funcție de gravitate;

- nu aveți voie să faceți glume de prost gust, care pot avea o tentă de insultă. puteți fi sanctionați.

  • Rank up & activitate

Pentru informații despre rank up aveți un topic separat. Îl puteți accesa apăsând aici.

  • Rob între colegi

- nu aveți voie sub nicio formă să dați fail colegilor la rob. dacă un coleg va face PM cu o poză in care apare acel mesaj în care scrie ca ai fost omorât de un cop si mai scrie si You died. Rob failed. veți primii clan warn, iar la următoarea abatere uninvite;

- pentru playeri: după ce ați terminat rob-ul, sunteți obligați să vă predați la un cop, dacă acesta vă va oferii free pe $1. polițiștii vă vor putea da SMS "Te predai la mine dupa ce termini? Iti dau free pe $1". după ce terminați rob-ul, dacă vă predați la polițist, iar acesta vă minte si nu vă ofera free, faceți-i PM la un lider/colider și va primii uninvite. nu toleram niciunile de niciun fel.

  • Comportament

- trebuie să aveți un comportament cât mai frumos pe server, să dați dovadă că War Kings este un clan cu care să te mândrești.

- nu insultați pe nimeni în afara clan-ului. dacă vă face post la factiune sau pentru limbaj, veți fi sanctionați și in clan cu clan warn; purtați-va cuviincios, să facem War Kings  un clan dorit și respectat.

 

- cu respect, RewardK. acest topic poate fi schimbat mereu, de către un colider. în caz că vor avea loc schimbari, se va anunța si pe /cmotd.

Edited by Reward
Link to comment
Share on other sites

  • RewardK unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.