JaquelineTH Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Nume real: Stoica Laura-Teodora Nick name: Jaqueline Level: 3 Cate ore jucate ai: 2-3 De vrei sa te alaturi acestui clan? : Ma reprezinta. Fac level si ore cat pot de repede sa ma alatur Grove De la cine ai auzit de acest clan?: Am cautat in lista clanurilor si acesta mi-a atras atentia prin existenta sa. Esti de acord cu regulamentu nostru?: Da In ce clanu ai mai fost?: Vreau sa fie primul meu clan si ultimul De ce ai parasit ultimul clan?: Nu m-a pasionat altul. Ai tangente cu unul dintre membrii nostri ?: Nu, poate o sa am : > Link user panel: Varsta reala: 18 Factiune din care faci parte in acest moment: Civil mai bine zis newbie Esti de acord ca daca nu vei respecta Lideru/Co-liderul in caz contrar vei putea fi demis: Desigur. Daca vei fi respins de catre ceilalti membrii cum vei reactiona?: ok Cunosti pe cineva din acest clan?: nu, pai vreau sa cunosc. Alte precizari: Cred ca e un clan mai matur si varsta mai mare. Pentru ca pe server de cine dau, sunt de-o varsta cuprinsa intre 12-15 ani :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaquelineTH Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 am uitat sa pun linku account: https://forum.bugged.ro/profile/155228-jaquelineth/ P.S: aplicatia Wu-Thang a fost primul meu post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts