Jump to content

Iron Rangers - Regulament & Informații


Recommended Posts

3xTlYaf.png

 

 

(!) Pentru a intra în clanul ''Iron Rangers'' aveți nevoie de o aplicație pe forum, în unele cazuri, unii jucători vor primi direct [/cinvite] fără să fie nevoiți să aplice.

(!) Nu stresați liderul, co-liderii sau mebrii clanului pentru a acorda o invitație sau [/cinvite].

(!) Nu scrieți afirmații false în aplicație, acest lucru duce la respingerea voastră, trebuie sa fiți sinceri.

 

Detalii despre intrarea în clan:

 

  • Pentru a intra în clan aveți nevoie de o aplicație pe forum, dar înainte vă trebuie o invitație de la un membru de rank 5+.
  • Puteți aplica doar atunci când aplicațiile sunt deschise. Nu faceti aplicații când acestea sunt închise, acest lucru duce la respingerea acestora.
  • Aveți nevoie de minim 7 PRO acordate din partea membrilor pentru a fi acceptat. Acumularea a 3 Contra sau acumularea a 4 Neutre din partea membrilor clanului duce la respingerea aplicației. Pentru a intra în acest clan aveți nevoie de anumite realizări precum: Faction History, ore jucate, comportament adecvat.

Inactivitate:

 

Membrii inactivi vor fi scoși din clan. Activitatea membrilor clanului nu constă doar în orele jucate, ci și în timpul pe care aceștia îl dedică forumului, votând la aplicații. Daca aveti o perioadă de inactivitate, puteți să anunțați liderul sau unul dintre co-lideri pentru a fi la curent cu situația voastră. Pentru a fi considerat un membru activ, ai nevoie de minim 10 ore în ultimele 7 zile, în caz contrar vei fi scos pentru inactivitate.

 

Detalii pentru membrii care votează / acordă invitații:

 

Membrii care acorda invitații pot, de asemenea, să voteze la aplicația jucătorilor respectivi.

Pentru a acorda o invitație ai nevoie de minim rank 5, în cazul în care nu ai rank-ul necesar, poți contacta un membru de rank 5 pentru a acorda invitația jucătorului respectiv. Inainte să acorzi o invitație, este indicat să verifici Faction History-ul, orele jucate, comportamentul jucătorului.

Acordarea repetată de invitații unor jucatori ce nu îndeplinesc standardele acestui clan duce la pierderea dreptului de a acorda invitații.

Doar membrii cu rank 3+ pot vota la aplicația unui jucător. Membrii ce votează la o aplicație sunt obligați sa aducă si argumente pentru votul acordat.

(!) Incercați să votați la cât mai multe aplicații, acest lucru fiind un criteriu de activitate în acest clan.

(!) Membrii care votează trebuie sa folosească următoarele loguri:

bX8KCtd.pngmywe3uX.png

Dtvni2T.pngqYThze4.pngqOD9mqV.png

Modelul invitatiei: Salut, te invit in clanul Iron Rangers, ai nevoie de o aplicatie pe forum. Mult succes!

 

Comportamentul membrilor

 

Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu fiecare jucator, indiferent de levelul acestuia. Se considera comportament inadecvat atunci cand un membru jigneste sau batjocoreste un jucator, face DM/DB/HB, foloseste in exces Caps Lock sau chiar face spam pe chat-ul clanului.

Membrii clanulului care sunt sanctionati cu mute (limbaj), jail, warn, ban si kick pentru motive ce afecteaza imaginea clanului vor fi sanctionati in functie de gravitatea situatiei.

 

Slack

 

In prezent, Slack-ul este singura retea de socializare pe care o foloseste clanul Iron Rangers. Mai multe detalii despre cum va puteti inscrie sunt prezentate in topicul ''Slack'', acolo sunt explicati amanuntit si pasii pe care trebuie sa-i faceti. Este indicat ca fiecare membru sa se afle pe Slack-ul clanului, deoarece este important sa fiti la curent cu noile lucruri.

 

Tagul clanului

 

{!} Fiecare membru este obligat sa poarte tagul. Cine nu poarta tagul, va fi scos din clan.

Edited by Gilgamesh.
Link to comment
Share on other sites

  • Cosminn. pinned and locked this topic
  • Octavian. unlocked this topic
  • Octavian. locked this topic
  • Cosminn. unlocked, locked, unlocked and locked this topic
  • Cosminn. unlocked and locked this topic
  • Cosminn. unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.