iyut Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:MrIyut Level:9 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si pe contul altora?:nu Ore jucate:84 Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/MrIyut Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/W8VcAsl Cateva realizari pe server:Momentat nici una Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?:Atat De ce vrei sa intri in clan?:Mie se pare ca e un clan foarte prestigios si calumea Ai mai fost in alte clan-uri? Daca da, care sunt acestea?:In clanul [VlP] Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?:[VlP],eram aproape mereu singurul on din clan Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Royal Bugged'?:Da Ai citit 'Royal Bugged - Regulament si informatii'?:Da Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:RaduMike,de la el am aflat de clan Care sunt planurile tale pe viitor?:Sa fac car slot-uri cat mai multe si sa iau casa id 51. Informatii legate de viata reala: Prenume:Ion Varsta reala:21 Nationalitate:Romana Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un tip solid de 1,91m si 104kg , din cauza faptului ca nu suport sa fiu calcat in picioare si astfel , daca cineva indrazneste , nu-mi e greu sa-l greu eu pe el in picioare (la propriu). Ce gen de muzica asculti?:Heavy-metal,Soft-rock,Pop-rock Ce hobby-uri ai?:Sala,masini,oleaca de photoshop Edited August 13, 2018 by iyut 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaceGhosT Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Level mic, fara factiune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex069 Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Contra-level prea mic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Radu Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Ne pare rau, poti incerca mai tarziu cand vei avea mai multe realizari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts