Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends -zSoriin- 206days r5 SI SF + functia de coodonator.


Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: zSoriin
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Level: Am nivelul 35.
Ore jucate: Am 887 de ore jucate. 
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/qZth8zt
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/N9wZZMS
Profilul de pe panel (link): http://blackpanel.bugged.ro/profile/zSoriin
Cateva realizari pe server/ forum: Pe langa faptul ca am lvl 35, si aproape 900 de ore jucate, realizarile mele sunt : r5 206days in SI SF + functia de coordonator. 
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc altceva, doar SA:MP. Am facut o pauza din vara anului trecut, si m-am reapucat.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan deoarece este cel mai bun clan de pe server, in acest clan se afla doar legendele serverlui, in acest clan nu sunt conflicte intre membrii, pe scurt, clanul The Legends (TL.) este cel mai bun clan de pe server.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din clanul King.(am fost scos din clan pentru ca in perioada aceea eu n-am mai jucat, am fost scos pentru inactivitate. Asta a fost in vara anului trecut cand eu am incetat sa mai joc SA:MP.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost in clanul TL.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu ma aflu acolo.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Shudder, Mr.Ciprian, Nicu, Valii. Ma intelegeam bine si cu Leonidas si Kenderick. (din pacate acei 2 numai joaca la momentul de fata, deci nu se mai afla in clan).
Planuri de viitor pe server? Planurile mele de viitor pe server sunt sa obtin functia de Lider / Co-lider sau sa obtin functia de Helper / Admin.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Numele meu este Sorin.
Varsta reala: An frumoasa varsta de 18 ani.
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Salut. Numele meu este Sorin, am varsta de 18 ani, locuiesc in orasul Bolintin Vale, foarte aproape de Bucuresti, juderul Giurgiu. Am trecut in clasa a XII, sunt pe profil de economie, studiez LTDB(Liceul Tehnologic Dimitrie Bolintineanu). Imi place foarte mult sa ma joc fotbal, imi place foarte mult sa-mi petrec timpul liber alaturi de prietenii si prietena mea. Imi place foarte mult sa ascult muzica deoarece aceasta ma linisteste oriunde as fi, orice as face.
Ce gen de muzica asculti? De ceva timp ascult incontinuu manele.
Ce hobbyuri ai? Sa ma joc fotbal, sa ma joc pe PC..
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat. Asta ar fi o realizare mare pentru mine pe acest server.

Link to post
Share on other sites
  • CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends -zSoriin- 206days r5 SI SF + functia de coodonator.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.