NipponRO Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: NipponRO.Nick-uri anterioare: NipponROLevel: 43Ore jucate: 1569Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Nu-mi merge F8.Poza cu invitatia: Nu am inteles ce poza trebuie sa dau.Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/NipponRO.Cateva realizari pe server/ forum: Am putine dar una frumoasa ca verificator in Hitman.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc si fifa 19De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am multi prieteni si sunt de treaba activ.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am facut parte din BurN.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da am fost ma scos Ilusion ca l-am facut nob ca da cu cod.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece imi este foarte dor de clan si de membrii.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Nu, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, Bullock, Andre, Alphers, Madylysm, Kapkeep.Planuri de viitor pe server? Sa devin lider/helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: Mario.Varsta reala: 18Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Mario, am 17 ani și locuiesc în Galati. Sunt o fire puternică, ambițioasă și foarte calculată care nu lasă nimic în urmă nerezolvat. Îmi place să îmi petrec timpul liber jucându-mă pe calculator, să merg cu prietenii deoarece sunt o fire petrecăreață, distractivă și puternică. Am coloană vertebrală, cei 7 ani de-acasă, sunt cu capul pe umeri mereu și știu să mă comport adecvat indiferent de situație. Îmi place să discut cu oamenii ca mine deoarece am ce discuta cu aceștia și pot spune că asta caut pe unde umblu, indiferent că este un joc sau realitate.Ce gen de muzica asculti? Orice tip de muzica.Ce hobbyuri ai? Iesitu prin cluburi si fotbalulAlte precizari? Va salut si va respect.
Helios Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Ai nevoie de o invitatie de la un membru cu minim rank 5 in clan (screenshot cu invitatia) + screenshot din Last Punish, T/C.
Ionnuut Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 2 hours ago, TL.Helios said: Ai nevoie de o invitatie de la un membru cu minim rank 5 in clan (screenshot cu invitatia) + screenshot din Last Punish, T/C.
SummerBee Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 6 hours ago, TL.Helios said: Ai nevoie de o invitatie de la un membru cu minim rank 5 in clan (screenshot cu invitatia) + screenshot din Last Punish, T/C.
Ionut Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 revin o cu o aplicatie cand indeplinesti toate cerintele.
Denisa Elena. Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 1 hour ago, TL.Ionut said: revin o cu o aplicatie cand indeplinesti toate cerintele.
YoLLoKoV Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 14 hours ago, TL.Helios said: Ai nevoie de o invitatie de la un membru cu minim rank 5 in clan (screenshot cu invitatia) + screenshot din Last Punish, T/C.
Alphers Bugged Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 On 7/22/2019 at 12:19 PM, TL.Ionut said: revin o cu o aplicatie cand indeplinesti toate cerintele.
Recommended Posts