Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: HoddeN.
  • Nick-uri anterioare: Mr.Smocky.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/HoodeN.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/gyY9bjU
  • Level: 46
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu am factiune, dar cum se deschide ceva intru.
  • Ore jucate: 518
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din 2015 in general.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata.

IRL:

• Prenume: Liviu.
  • Vârstă reală: Varsta de 18 ani.
  • Domiciliu:  Chisinau.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana puternica ce nu cedeaza la greu, imi place sa socializez cu oamenii si sa imi fac prieteni noi.Ma incadrez bine intr-un colectiv nou datorita abilitatilor mele de a comunica cu oamenii.Imi place sa practic sport, in special sa frecventez sala de forta la un nivel de amator.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa petrec timpul cu prietena mea.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte:  Bugged este o comunitate plina atat de jucatori buni cat si de persoane comportamentul carora lasa de dorit, insa necatand la aceasta, Bugged a impreunat o multime de jucatori pasionati de SAMP intr-o comunitate unita.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Consider ca clanul King. este un clan cu renume pe toate serverele datorita membrilor sai demni si prietenosi.Liderul si subliderii fac o munca superba tinand clanul stabil in Top-ul comunitatii, aducand in el doar membrii ce merita sa faca parte din aceasta familie si au tot respectul meu pentru pasiunea depusa in acest clan.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece, are potential si renume pe server cum am mai zis, este o familie unita care se ajuta intre ei, fiind bine ordonat de lider si co lideri pus la punct si niciodata dezordonat.
  • Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - HoodeN.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.