Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: BLooVodKa

Nume: Ma numesc Catalin.
Varsta: Am 24 de ani.

Screenshot cu invitatia primita:  Mi-a zis Sezs sa aplic, dar am uitat sa fac screen-shot.
Link de pe panel:  https://bluepanel.bugged.ro/profile/BLooVodKa

Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/a/lSiCg0h
Descriere (20 de cuvinte minim): Pentru playeri vechi nu cred ca trebuie sa ma mai prezint. Am 24 de ani si locuiesc in Londra de la 18 ani. Imi plac foarte mult drag race-urile, sa ma alatur competitiilor unde sunt masini puternice si etc. In general ma descurc cu orice fel de persoana pentru a ma face inteles. Multumesc.
De ce vrei să intri in clan?: Vreau sa intru in acest clan deoarece dupa 3 anisori, m-am reapucat de joc si sincer numai stiu absolut nimic ce e aici pe server. Am vazut cativa "fosti" sau actuali prieteni in clan si chiar m-as bucura sa fiu aici in forta.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?:  Da, am mai fost. Numai stiu exact motivul, dar stiu ca m-am oprit din acest joc pentru ca efectiv eram dependent de el.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Mi-a dat cineva invite intr-un clan acum cateva ore, dar nu am vazut nimic si am iesit. Am uitat cum se numeste clanul.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Sincer, cred ca o data acum vreo 5 ani pentru 3/3 warn.

Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): All the best for everybody. Nu am cautat niciodata cearta sau altercatiile pe server.

Cu cine te întelegi din clan?: STANDARD, Arthur, MAGICONS cand jucau... multi altii.

Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles.

Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Da, sunt.

Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, din fericire nu ma aflu cu acest grad. 

• Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.