Robberty Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 IG: Nick: Robberty Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Robberty Sancțiuni (poză panel): https://gyazo.com/b2b8d7d1ebee5c41740108f92a0dd756 Level: 50 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu sunt in factiune, doresc sa intru, abia m-am reapucat. Ore jucate: 2355 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Din 01.01.2015. 4 ani si 7 luni Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Pe acest cont nu, pe alte conturi de pe red am avut pe motivul acumularii 3/3 warns. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Am facut parte din King. pe red, m-am mutat pe Green, acum, abia m-am reapucat si nu prea mai stiu cine este in King, probabil inca mai cunosc cativa playeri/ IRL: Prenume: Robert Vârstă reală: 20 de ani Domiciliu: Iasi Biografie (minim 30 cuvinte): Buna, sunt un baiat simplu, respectos si ma consider cu simtul umorului. Imi place sa ma distrez alaturi de prieteni, atat in RL cat si pe un joc, sunt cat se poate de calm, tin foarte mult la prieteni si nu suport sa fiu mintit. Chiar am un motto ce-l folosesc in special in trafic: 'inteleg greseala, dar prostia si marlania nu'. Sunt student la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, am trecut in anul 2, fara restante (yey!), chiar cu bursa de merit. Imi place foarte mult sa-mi fac prieteni noi cu care sa-mi fac cat mai multe amintiri frumoase alaturi de ei. Ce îți place să faci în timpul liber?: In ultimele luni nu m-am prea bucurat de timpul liber datorita unor probleme personale si a facultatii in sine. Acum, de cand iar am timp liber iubesc sa ma bucur de natura (ies prin imprejurimile Iasiului atat cu bicicleta cat si cu masina foarte des), ma joc pe PC si citesc carti despre psihologie. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este serverul meu de suflet, aici m-am cunoscut cu niste oameni super faini cu care ma cunosc din 2015 si vorbesc zilnic chiar si in zilele acestea. Am incercat sa joc si pe alta comunitate. dar nu era acelasi fun, pur si simplu parca fara Bugged, fara oamenii de pe Bugged nu e acelasi lucru. Pacat ca uneori staff-ul este ales nu chiar pe merit, dar asta e, playerii sunt super faini si sper ca din urma fuziunilor sa rezulta un staff foarte bun. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King a fost clanul in care am petrecut foarte mult timp pe red, aici mi-am facut prieteni, aici am legat amintiri foarte faine si a fost atat de frumoasa perioada din King. incat a ajuns un etalon de neintrecut, mereu cand eram intr-un clan, indiferent de pozitia pe care o ocupam in clan ma intrebam 'Aici sau in King. a fost / este mai bine?', nu am putut gasi un clan mai bun, sincer. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost pe Red, am iesit ca m-am mutat pe Green. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur clanului King. deoarece aici m-am simtit cel mai bine pe Red. sper ca si aici sa am aceeasi sansa de a ma bucura niste oameni geniali unde te simti minunat. 1
Iliescu. Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 (edited) Nu ai mai fost într-o facțiune de mult timp( ai și goluri în fh 2016-2018). Alătură-te unei facțiuni și votul meu se va schimba. Edited July 22, 2019 by Iliescu.
PoWerreD Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Ore bune, FH plin dar nu curat, LP curat, intra intr-o factiune.
Recommended Posts