AdelinWilliam Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul actual este Adelin. , si am avut numele Darius De pe ce server esti(white/blue/black): Blue Varsta:16 Localitate:Craiova Ore jucate:150 Level:10 Vechime pe server:Aproape 3 luni Link profil panel: bluepanel.bugged.ro/profile/Adelin./ Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nici un joc, acesta este singurul. Ai fost banat vreodata?:Nu Ce faci in timpul liber?:Ma joc pe afara si stau in casa pe pc. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana glumeata, cu capul pe umeri.Am 16 ani, sunt respectuos si uneori arogant. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Momentat sunt in Paramedic Department, am rank 4 si 47 days. Nu am mai fost in alta factiune. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul .BurN Cu cine te intelegi din clan?: MadWolf, Darius. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece as putea ajuta clanul, si mi-as dorii o sansa in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:EverSeen, Knoopers, Skinny27,Cosminn, si multi altii. Quote
Recommended Posts