Kimmich Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 (edited) IG: Nick: Kimmich Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kimmich Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/5sMEdG9 Level: 60 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu fac parte dintr-o factiune la momentul actual. Ore jucate: 2656 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Practic acest joc de 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am fost banat o singura data pentru surfly pe serverul Black, doar ca in perioada respectiva nu acordam importanta jocului fiind ocupat cu bacalaureatul. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Alexandru Vârstă reală: 18 ani Domiciliu: Craiova Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Alexandru, am varsta de 18 ani si locuiesc in orasul Craiova, judetul Dolj. De curand am absolvit liceul, urmand sa intru in primul an de facultate la FEAA. Sunt un tip cu simtul umorului, ma integrez repede intr-un colectiv, imi place sa aflu lucruri noi si sa experimentez diferite domenii. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa practic sport, sa ma joc pe calculator si sa ascult muzica. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate pe care am petrecut foarte mult timp si pe care am avut diferite amintiri, mai mult sau mai putin placute. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu o vechime indelungata, cu o conducere buna si cu membri prietenosi si respectuosi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan, deoarece este unul renumit, nu am mai facut parte niciodata din acesta si consider ca pot intalni persoane deschise si comunicative. Am de gand sa acumulez foarte multe zile aici si sa incep din nou activitatea pe server. Edited July 22, 2019 by Kimmich
Kronick Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 @Kimmich, momentan nu cred că ești ok pentru a intra în clan. Ai o activitate mică în ultimele zile, îți recomand să joci și să aplici după ce intri într-o facțiune.
Recommended Posts