Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - L0K3D_Hokage - rank 5/6/7 - mafii

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: L0K3D_Hokage
Nick-uri anterioare: Am jucat doar cu nickname-ul L0K3D (+/- alte sufixuri ori prefixuri), acest cont imi apartine insa nu am jucat eu pe el.
Level: 28.
Ore jucate: 580 de ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Mai jos in spoiler:

image.thumb.png.dbb5dc32439aaf4ef0c52731e79dd46a.png

Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/QkqLQYd
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/L0K3D_Hokage
Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit sa ajung lider-ul/co-lider-ul unei mafii, mafiile find factiunile mele preferate si sursa de distractie.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc nici un joc.
De ce vrei sa intri in clan: Nu am un motiv special, voiam sa intru acum foarte mult timp in urma, insa faptul ca aveam deja un clan nu imi permitea. Probabil imaginea s-a pe server ma atrage.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da propriul clan: Hokage Family.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu prea cunosc membrii din clan, singurele tangente pe care le-am avut au fost cu Apex si CyberNetick in trecut, ca de la lider la admin, nimic mai mult.
Planuri de viitor pe server?: Evenimentele din viata reala nu imi permit sa imi fac planuri pe SA:MP, momentan doresc sa intru intr-o factiune.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Cristian
Varsta reala: 18 Ani.
Nationalitate: Moldovean.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Am un caracter dur, stabilitatea, punctualitatea sunt cateva calitati care ma caracterizeaza. Unii oameni ma catalogheaza drept o persoana aroganta, insa nu e asa, probabil e din cauza caracterului, in realitate e cu totul diferit. Sunt pasionat de lumea IT si sport, in special basketball-ul.
Ce gen de muzica asculti?: Rock (alternativ, pop, soft, classic, 70-90), pop, rap.
Ce hobbyuri ai?: Joc basket in timpul liber, fiind sportul meu preferat.
Alte precizari?: Nu, nu am.
Posted

z5XN120.png nu-mi place FH-ul deloc. Exista si alte chestii in afara de mafii si pe langa asta... nici cu mafiile nu arata bine FH, parerea mea, fara suparare. Ex: renuntari rapide la orice din FH.

• 2 weeks later...
  • CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - L0K3D_Hokage - rank 5/6/7 - mafii
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.