L0K3D. Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Informatii legate de SA:MP:Nickname: L0K3D_HokageNick-uri anterioare: Am jucat doar cu nickname-ul L0K3D (+/- alte sufixuri ori prefixuri), acest cont imi apartine insa nu am jucat eu pe el.Level: 28.Ore jucate: 580 de ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): Mai jos in spoiler: Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/QkqLQYdProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/L0K3D_HokageCateva realizari pe server/ forum: Am reusit sa ajung lider-ul/co-lider-ul unei mafii, mafiile find factiunile mele preferate si sursa de distractie.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc nici un joc.De ce vrei sa intri in clan: Nu am un motiv special, voiam sa intru acum foarte mult timp in urma, insa faptul ca aveam deja un clan nu imi permitea. Probabil imaginea s-a pe server ma atrage.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da propriul clan: Hokage Family.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: - Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu prea cunosc membrii din clan, singurele tangente pe care le-am avut au fost cu Apex si CyberNetick in trecut, ca de la lider la admin, nimic mai mult.Planuri de viitor pe server?: Evenimentele din viata reala nu imi permit sa imi fac planuri pe SA:MP, momentan doresc sa intru intr-o factiune.Informatii legate de viata reala:Prenume: CristianVarsta reala: 18 Ani.Nationalitate: Moldovean.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Am un caracter dur, stabilitatea, punctualitatea sunt cateva calitati care ma caracterizeaza. Unii oameni ma catalogheaza drept o persoana aroganta, insa nu e asa, probabil e din cauza caracterului, in realitate e cu totul diferit. Sunt pasionat de lumea IT si sport, in special basketball-ul.Ce gen de muzica asculti?: Rock (alternativ, pop, soft, classic, 70-90), pop, rap.Ce hobbyuri ai?: Joc basket in timpul liber, fiind sportul meu preferat.Alte precizari?: Nu, nu am.
Alphers Bugged Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 nu-mi place FH-ul deloc. Exista si alte chestii in afara de mafii si pe langa asta... nici cu mafiile nu arata bine FH, parerea mea, fara suparare. Ex: renuntari rapide la orice din FH.
CyberNeticK Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Lipsa locuri, revin-o cu o noua aplicatie dupa ce se elibereaza locuri.
Recommended Posts