Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

Nick:Dizy
Nick-uri anterioare:Am mai avut nick-ul Darkk pe green bugged și Levi a fost nick-ul pe care l-am avut înainte de Dizy a fost Levi. 
Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dizy am auzit că activitatea se ia in considerare, sper să fie de ajuns orele mele din last 7.
Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/A1r2GtN
Level:Am level 18.
În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Mă aflu în facțiunea Taxi Las Venturas și am rank 2. La rank 1 am fost adăugat în hall of fame deoarece am avut o activitate mare.
Ore jucate:Am 171 ore jucate de la deschiderea aplicației.
Warn-uri:Nu am avut niciun warn până în prezent. Si vă pot asigura că nu voi avea niciun warn cât timp voi juca pe server.
De cât timp joci SA:MP?:Joc SA-MP de aproximativ 5 ani.
Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da, am primit ban pe orange, două zile, deoarece făceam glume proaste la adresa staff-ului.
Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu. Nu cunosc mulți membrii din clanul King, dar pe cei pe care îi cunosc, pot zice că mă înțeleg bine cu ei.
    IRL:

Prenume:Ionel.
Vârstă reală:Am frumoasa vârstă de 19 ani.
Domiciliu:Locuiesc în orașul Târgu-Mureș.
Biografie (minim 30 cuvinte):Mă numesc Săvâșcă Virgil-Ioan, am frumoasa vârstă de 19 ani și locuiesc în orașul Târgu-Mureș. Nu am hobby-uri și îmi place să fac muncă de caritate în timpul liber. La vârsta mea, multă lume ar zice că am inimă de copil, dar eu nu îi pot contrazice. Spun că am inimă de copil deoarece iubesc mult copiii mai mici, și de multe ori spun multe lucruri pe care doar un copil le-ar putea spune. Nu am iubită deoarece, sunt un băiat foarte selectiv, deoarece îmi pot da seama cine mă iubește și cine nu. Prietenii îmi zic Moșu deoarece, mereu când sunt în depresie sau când beau, le zic câteva vorbe înțelepte. Ce îți place să faci în timpul liber?:În timpul liber când nu joc SA-MP, ies pe afară cu doi sau trei prieteni și mergem să ne petrecem.
Descrie buGGed în câteva cuvinte:După părerea mea, este o comunitate frumoasă chiar dacă nu are update-urile pe care mulți playeri le vor. 
Dar chiar dacă nu are foarte multe update, aceasta o face cea mai bună comunitate RP din România.
   CLAN:

Descrie King. în câteva cuvinte:Este un clan frumos cu membrii de treabă și super okay. Dar cu cât este mai frumos clanul și cu cât sunt mai de treabă membrii,
cu atât cerințele sunt mai mari. 
Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu am mai fost, dar îmi doresc să mă alătur acestui clan.
Motto-ul clanului King.:Motto-ul clanului King este "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
De ce dorești să te alături acestui clan?:Îmi doresc să mă alătur acestui clan, deoarece este un clan puternic și cu membrii de treabă. 
Nu cunosc toți membrii din acest clan, dar mi-aș dorii să îi pot cunoaște. 

• Kronick changed the title to [Aplicatie] King. - Dizy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.