Maimutoi21 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) ★ Nume real: Daniel ★ Nickname pe server: Daniel@DauValoare ★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Daniel@DauValoare ★ Varsta reala: 17 ani. ★ Realizari pe server: Cea mai mare realizare a mea pe acest server este ca am obtinut rank 5 de 5 ori. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert, sa ma laud sau sa ma cert. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. ★ Pe cine cunosti din clan?: SnipeD. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung helper/admin. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan respectat cu niste membrii cu cei 7 ani de acasa si cu un lider pe masura. ★ Dovada cu invitatia de pe joc: Edited July 24, 2019 by Assasin2017 1
Recommended Posts