Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Gabe.
  • Nick-uri anterioare: Gabi, Hope.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabe/
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/r9Ayle0
  • Level: 72
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors LV, rank 3.
  • Ore jucate: 2859.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, pentru c-bug si autoclicker.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: In urma cu ceva timp, dar a trecut o perioada buna de atunci.

IRL:

• Prenume: Adrian.
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Slatina, judetul Olt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, ma numesc Adrian, am varsta de 17 ani, aproape 18 si sunt o fire vulcanica, imi plac filmele, jocurile si iesirile in aer liber alaturi de prieteni
  • si de persoanele apropriate mie. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si sunt o persoana foarte de treaba in cele mai multe cazuri.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP si sa ies cu prietenii pe afara, in majoritatea timpului.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate veche, cu potential, in care ar trebui investit mai mult timp, in general este o comunitate frumoasa.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan vechi pe comunitate, cu membrii de treaba, nu pot spune mai multe chestii fiindca nu imi place sa mint si sa infloresc chestii.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost prin 2016.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai multi prieteni aici si cateva persoane cunoscute.
Edited by Adi'
link panel
  • Upvote 1
Posted (edited)

Ești ok, ne cunoaștem de mult timp, chiar dacă unele persoane nu au o părere tocmai bună despre tine consider că meriți o șansă în King, meriți șansa de a le demonstră că ești super de treabă defapt. 

0BB5634C-C87A-4117-A51C-ED9B91549533.png

Edited by Iliescu.
Posted

0BB5634C-C87A-4117-A51C-ED9B91549533.png   Meriti o sansa, avand in vedere faptul ca ai FH cat de cat ok, orele, activitate buna, LP gol. Succes!

Posted (edited)

contra.png.7dc9c1a07042fa3d0ca269bb23edab83.pngDeoarece ai mintit in aplicatie, tangente ai mereu cu mine si vei avea in continuare, nu cred ca duoa saptamani aproximativ:     

"In urma cu ceva timp, dar a trecut o perioada buna de atunci." Mereu ai avut tangente cu mine, si in News Reporters la fel. 

La fel ai mintit si cu aceasta: "Nick-uri anterioare: Gabi, Hope." dar Adi din factiunea News reporters nu este tot al tau.

Edited by CarlJohnson
Posted (edited)

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

FH destul de dezordonat. Te stiu si esti de treaba, pentru asta ai un pro.

Edited by King.RewardK
Meriti PRO
Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png.c5e7ca34aa56712f5ee37273021f7f97.png

Ca persoană esti ok, dar privind din altă directie (cea a FH-ului), este putin haos. Fiind un player vechi, consider că poti repara această problemă si poti dovedi că îti meriti locul în clan.

P.S.: Nu mai votati doar din punct de vedere al caracterului si doar pentru că îl cunoașteti, este un joc, votati-i contul mai mult, comportamentul si-l poate schimba si pe parcurs, chiar daca aici nu ar fi cazul. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.